“Святкуємо 8 місяців”: Олексій Нагрудний показав маленького сина, якого йому доля подарувала у 50 років

На початку лютого 2024 року український актор з серіалу "Жіночий лікар" став батьком маленького синочка. Хлопчика назвали Євгеном і днями йому виповнилося 8 місяців.

Український актор Олексій Нагрудний в соціальних мережах розповів про значущу подію в своєму житті. Його маленькому сину Євгену виповнилось 8 місяців. На честь дня знакової дати артист вирішив поділитися із фанатами зворушливими світлинами із підрослим спадкоємцем.

Не дивлячись на те, що 31 вересня немає в календарі – ми святкуємо 8 місяців нашому наймолодшому солоденькому хлопчику – зазначив Нагрудний

На світлині видно, що зірковий татусь тримає хлопчика в клітчатій сорочці на колінах, міцно підтримуючи його рукою. Малюк щиро посміхається, дивлячись в камеру. Позаду тата і сина помітна велика дитяча-іграшка мобіль.

Олексій Нагрудний показав молодшого сина
Олексій Нагрудний показав молодшого сина

Нагадаємо, що окрім малюка Євгена в родині Нагрудних виховують також старшого сина Олександра. Слід також зазначити, що Женя Нагрудний незважаючи на свій маленький вік вже пішов слідами знаменитого батька та… знімається в серіалі “Жіночий лікар. Нове життя”. Знімальна група проєкту була змушена підлаштовуватись під режим дня маленького Євгена.

Є ще один цікавий факт з біографії Олексія Нагрудного та його молодшого сина. Олексія затвердили на роль Юрія Сердюка в серіалі “Жіночий лікар” того ж дня, коли дізнався про те, що стане батьком вдруге.

Молодший син Олексія Нагрудного знімається в серіалі разом з татом
Молодший син Олексія Нагрудного знімається в серіалі разом з татом

З того моменту пройшло вже 8 місяців. І тепер батько та син радують своїх фанатів та українських глядачів затишним родинним дуетом. Євген Нагрудний в серіалі “Жіночий лікар. Нове життя” опинився на знімальному майданчику другого сезону проєкту, а його татусь згодом розповідав по те, як пройшла спільна робота з малюком.

За словами Нагрудного-старшого, вони зазвичай намагаються не змішувати роботу та особисте життя. Але на той момент відбулось цікаве співпадіння. За сюжетом, в героя Олексія народжується син. І в нього якраз також народився молодший нащадок. Тому й зʼявилась ідея взяти малюка на роль сина Юрія Сердюка.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.