Просто Марія вийшла на звʼязок через 35 років: подивіться, як зараз виглядає кінозірка з 90-х Вікторія Руффо

Вікторія Руффо – мексиканська акторка, яка прославилася завдяки головній ролі в серіалі "Просто Марія". Після тріумфу на телевізійних екранах в 90-ті роки Вікторія Руффо поступово зникла з екранів.

Вікторія Руффо – мексиканська акторка театру та кіно, а ще – відома ведуча. Рівно 35 років тому вийшов найбільш відомий серіал з нею в головній ролі. Він називався “Просто Марія” і в 90-ті роки збирав біля екранів телевізорів мільйони зацікавлених глядачів.

 

В серіалі “Просто Марія” Вікторія Руффо зіграла головну роль – селянки Марії Лопес. Мексиканський телесеріал почав транслюватись з 1989 року. За сюжетом – молода та безграмотна селянка Марія Лопес переїжджає в Мехіко, щоб знайти собі роботу. Там розпочинається її історія кохання із багатим аристократом Хуаном-Карлосом Дель-Вільяром. Через різницю статусів вони не можуть бути разом, але Марія народжує коханому сина.

Акторка Вікторія Руффо показала, як виглядає зараз
Акторка Вікторія Руффо показала, як виглядає зараз

Як же зараз живе виконавиця ролі Марії Лопес – Вікторія Руффо?

З моменту виходу серіалу “Просто Марія” на телеекрани пройшло вже 35 років. Десятиліття життя змінили зовнішність мексиканської акторки. Вікторія Руффо – вже не та юна дівчина, яку всі памʼятають. Зараз 62-річна ведуча та акторка поповнішала та вийшла заміж вдруге.

Після серіалу “Просто Марія” акторка більше не мала настільки ж популярних ролей. Багато її шанувальників переймалися про те, куди ж зникла їх улюблена артистка.

Акторка Вікторія Руффо показала, як виглядає зараз
Акторка Вікторія Руффо показала, як виглядає зараз

Зникнення з екранів улюблениці мільйонів глядачів Вікторії Руффо було повʼязано з деякими особливостями її життя. Спочатку акторка пережила важке розлучення із першим чоловіком Еухеніо Дербесом, від якого в квітні 1992 року народила сина Хосе Едуардо Дербеса.

Після розставання з першим чоловіком в 1997 році Руффо декілька років залишалась самотньою. Лише в 2001 році акторці вдалось віднайти нове особисте щастя. Її другим обранцем став політичний діяч Омар Фаяд. Від нього Вікторія в 2004 році народила двійнят – доньку Вікторію та сина Ануара.

Акторка Вікторія Руффо показала, як виглядає зараз
Акторка Вікторія Руффо показала, як виглядає зараз

Вікторія Руффо наважилась на народження молодших дітей лише в 42 роки. Згодом вона почала активну політичну підтримку чоловіка та вирішила відмовитись від активних зйомок в кіно. Саме тому фанати стали рідше бачити її на екранах.

Зараз акторка живе в Мексиці разом із чоловіком, продовжує активно грати в театрі. Також її можна часто побачити на телебаченні Мексики в ролі ведучої.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.