З макіяжем та в криноліні: Ада Роговцева у пишній сукні з корсетом перевтілилась в даму 19 століття (ФОТО)

Ада Миколаївна Роговцева – талановита акторка родом з містечка Глухів на Сумщині. Творча професія зобовʼязує її завжди виглядати бездоганно та іноді перевтілюватись в героїнь минулих століть.

Поціновувачі українського театрального мистецтва знають Аду Роговцеву як талановиту та багатогранну акторку. На сцені, як і в кадрі під час зйомок кіно вона завжди виглядає органічно та вміє перевтілитись і у віддану жінку, і у танцівницю вальсу.

Чергове перевтілення чарівної Ади Миколаївни трапилось на знімальному майданчику серіалу “Кава з кардамоном”. На сторінці серіалу в Instagram оприлюднили декілька світлин із талановитою українською акторкою. На цих фото Ада Роговцева постає перед глядачами в незвичному образі. Вона вдяглася задля ролі в пишну сукню зразка 19 століття, зробила собі крупну завивку та прикрасила волосся яскравою строкатою повʼязкою.

Ада Роговцева приміряла на себе роль герцогині
Ада Роговцева приміряла на себе роль герцогині

На одній зі світлин на голові акторки вдягнений чепець темно-фіолетового кольору з білою мереживною окантовкою. Доповнюють образ стародавні прикраси – брошка і кольє. В дописі до світлин творці серіалу “Кава з кардамоном” повідомили, що акторка театру та кіно Ада Роговцева доєдналась до другого сезону їхнього проєкту.

Отже, Ада Миколаївна після тривалої перерви в карʼєрі вирішила повернутись і на театральну сцену, і в кіно. Протягом останніх років акторка не часто погоджується приходити на знімальний майданчик та грати нові ролі.

Ада Роговцева приміряла на себе роль герцогині
Ада Роговцева приміряла на себе роль герцогині

Тому можна із впевненістю стверджувати, що команді серіалу “Кава з кардамоном” просто пощастило. Продюсерка кінопроєкту Олена Лавренюк – добра та стара знайома Роговцевої. Жінки мають спільну та насичену театральну історію і давно товаришують.

Лавренюк розповіла, чи складно було вмовити 87-річну пані Аду на участь в зйомках. За словами продюсерки — якісний матеріал завжди цікавий і тому Роговцева залюбки погодилась в ньому зніматися.

Творчиня повідомила і деякі факти про перебіг зйомок. Зокрема про те, як в перший день знімань з Адою Роговцевою вранці на вулиці була нульова температура повітря. Знімальний процес розпочався рано і завершився, як завжди – пізно ввечері. 87-річна акторка відпрацювала цей важкий день на рівні з молодими акторками та жодного разу не жалілась на втому.

Стара школа відчувається у всьому – зазначила Лавренюк

Відомо, що в другому сезоні “Кави з кардамоном” Ада Роговцева зіграла маму головного героя – титуловану герцогиню.

Ада Роговцева приміряла на себе роль герцогині
Ада Роговцева приміряла на себе роль герцогині

Серіал “Кава з кардамоном” — історична драма, знята за мотивами серії романів письменниці Наталії Гурницької. В 1-му сезоні кінопроєкту глядачам показали історію забороненого кохання доньки українського священника та польського шляхтича, який до того ж – був одружений. За сюжетом події відбуваються у Львові 19 століття.

Нові статті

Схожі статті

Став популярним в 90-ті, а з братом Стасом його й досі плутають: як змінювався і де зараз Микола Боклан

Народний артист України Микола Боклан здобув високу популярність в 90-ті роки. Його часто плутають із братом Станіславом, який також доволі популярний завдяки ролям в серіалах.

Цю зелень треба додавати в салати: ТОП-5 корисних інгредієнтів, які мають бути в меню кожного українця

Під час приготування салатів краще за все використовувати листову зелень. Вона поживна, корисна, наповнена вітамінами та мінеральними речовинами. Ось які різновиди зелені варто додати до свого меню.

Жовтень у дзеркалі: Тіна Кароль у червоному знайшла особливе місце для осінньої фотосесії – Дан Балан ахне

Тіна Кароль влаштувала чарівну фотосесію на тлі осіннього пейзажу. Вона знайшла на вулиці дзеркало, оповите гілочками з різнокольоровим листям і не змогла пройти повз, щоб не сфотографуватись.

“Станьте боком і не мовчіть”: екскурсовод розповів, як себе поводити, якщо зустрів ведмедя в Карпатах

Зустріч з ведмедем в природних умовах не завжди приємна. Експерти наголошують, що з цим хижаком потрібно вести себе обережно. Наступні правила допоможуть вберегти себе від розлюченого косолапого.