“9 років проводити”: акторка Римма Зюбіна не захотіла зніматись в українському фільмі та назвала причину

Українська акторка Римма Зюбіна розповіла, чому їй довелось відмовитись від участі в українському фільмі. Причина ховалася зовсім не в сценарії. "Один Факт" розповість подробиці в матеріалі.

Акторка театру та кіно Римма Зюбіна відома глядачам своїми ролями в серіалах українського виробництва. Нещодавно вона повідомила про те, що відмовилась від зйомок в новому українському проєкті заради більш вагомої мети.

Римма Зюбіна була змушена відмовитись від зйомок в новому серіалі українського виробництва, щоб доєднатись до журі престижного кінофестивалю “UKRAINA! Festival Filmowy”, який проходив у Варшаві. Цей захід вважають найбільшим фестивалем українського кіно. Проводять його в Польщі вже в 9-й раз, запрошуючи на захід митців та поціновувачів кіномистецтва.

В минулому році на “UKRAINA! Festival Filmowy” було представлено понад 60 фільмів. Для українського кінематографу цей захід стає справжнім святом, на якому творці українського кіно можуть заявити про себе та отримати високі оцінки від журі.

Римма Зюбіна розповіла, що отримала запрошення на цей фестиваль ще кілька місяців тому. Відмову навіть не розглядала, бо вважає унікальним досвідом – потрапити на фестиваль українського кіно, який проводять вже 9 років поспіль.

За словами акторки – вона дуже рада на цей момент, що відмовилась від участі в зйомках серіалу заради “UKRAINA! Festival Filmowy”.

Римма Зюбіна відмовилась від зйомок в українському кіно та назвала причину
Римма Зюбіна відмовилась від зйомок в українському кіно та назвала причину

Головною причиною відмови Зюбіна назвала співпадіння термінів з кінофестивалем. Оскільки запрошення на кінозйомки надійшло пізніше – вона надала перевагу “UKRAINA! Festival Filmowy” у Варшаві.

Акторка зазначила, що зараз дуже важливо для творчих людей надавати підтримку тим заходам, які просувають українське кіно за кордоном. Особливо, коли в країні йде війна і в ній важливим аспектом стає інформаційна боротьба.

Найважливіше в моєму виборі те, що цей кінофестиваль організовують не українці, а поляки – наголосила Римма Зюбіна

Римма Зюбіна побувала на фестивалі українського кіно в Польщі
Римма Зюбіна побувала на фестивалі українського кіно в Польщі

Зірка українського кіно подякувала організаторам кінофестивалю, адже їхня підтримка є неоціненною. Римма Зюбіна також підкреслила важливість єдності в ці складні часи.

Нові статті

Схожі статті

На користь України: Таїсію Повалій “розкулачили” – що саме забрали і чому її син незадоволений

Співачка-втікачка Таїсія Повалій залишилась без прав на пісні та елітного автомобілю BMW. Майно артистки конфіскували на користь України. Більше подробиць читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Про що говорять свині: вчені з 6 країн Європи використали штучний інтелект, щоб розшифрувати хрюкання

Європейські вчені навчили штучний інтелект тлумачити хрюкання свиней та поросят. Про що говорять між собою парнокопитні пʼятачки — читайте в матеріалі від "Одного Факту".

51-річний Олег Винник знайшов альтернативу українській мові: вона не має кордонів і лунає звідусіль

Співак Олег Винник продовжує нагадувати про себе в соціальних мережах. Його активне спілкування повʼязане із поверненням на сцену та запланованими гастролями по країнах Європи.

“Бачились 8 жовтня”: 43-річна Тоня Матвієнко розповіла про відносини зі старшими братами Андрієм та Януарієм

Співачка Тоня Матвієнко розповіла про те, чи підтримує відносини зі своїми старшими братами. Андрій та Януарій – абсолютно різні, та все одно залишаються для неї рідними людьми.