Катя Осадча показала себе на початку кар’єри і здивувала виглядом у 22 роки: у вишиванці і з довгим волоссям

40-річна Катя Осадча давно будує кар'єру телеведучої. Переглянувши власні архіви, дружина Юрія Горбунова натрапила на світлини, що дотичні до "Євробачення" 18-річної давнини.

Каті Осадчій тоді було всього 22 роки, і вона робила перші спроби на посту ведучої “Світського життя”. Знаменитість пригадала, що 2005 року її програма якраз збирала враження гостей, які завітали до нас на “Євробачення”, про нашу країну.

Катя Осадча пригадала Євробачення і показала себе у 22 роки

На світлині бачимо зовсім юну Катрусю з довгим білявим волоссям та у коротенькій вишиванці, яка відкриває животик дівчини з мікрофоном. Червона спідничка прикрашена сердечками. А пристрасть до носіння головних уборів Осадча продемонструвала вже тоді, вбравшись у віночок із червоно-білих квітів.

Відтоді життя зірки кардинально змінилося. До первістка Іллі додалися ще двоє синочків – Іван та Данило. Катя удруге вийшла заміж за колегу Юрія Горбунова. Тепер разом облаштовують своє 2-поверхове сімейне гніздечко під Києвом.

Катя Осадча пригадала Євробачення і показала себе у 22 роки

Звісно, ностальгічні спогади про передачу “Світське життя” не залишають ведучу. Після того вона ще багато разів відвідувала престижний пісенний конкурс і брала інтерв’ю виключно у переможців “Євробачення”.

Натомість з початку повномасштабної агресії сповістила про закриття улюбленої українцями передачі. Повернення до старого формату “Світського життя” Осадча не вбачає за можливе.

Натомість веде нову програму “Пісня мого життя”, куди запрошує зіркових гостей і просить розповісти, яким чином та чи інша пісня вплинула на їхнє життя. Завдання глядачів – вгадати, яка з 4 композицій, що пролунали, стала для знаменитості важливою.

Нові статті

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.