Тут їй менше 20: Джамала показала, як виглядала в молоді роки до свого доленосного переїзду в Київ

40-річна співачка Джамала знайшла в архівах стару світлину. На ній – вона сама, ще зовсім юна дівчина, якій ще й 20 років немає. Ось як виглядала переможниця "Євробачення 2016" 2 десятиліття тому.

Популярна українська співачка Джамала, яка нещодавно розповідала про те, що майно її батьків в Криму націоналізували окупанти – пригадала своє дитинство на українській Батьківщині.

Сусана Джамаладінова (справжнє імʼя Джамали) народилась в Киргизькій РСР. Її батько Алім Джамаладінов – був кримським татарином за національністю. Мама – вірменка Галина Тумасова (Тумасян). Трохи згодом після народження дівчинки вся їх родина переїхала спочатку до Мелитополя, а наприкінці 1980-х років – до села Малоріченське, що під Алуштою.

Нещодавно артистка оприлюднила в Stories Instagram світлину з далекого минулого. На архівному кадрі, що був зроблений пару десятиліть тому в селищі Кючюк-Озен (Малоріченьске) в Криму – Джамала позує на тлі річки в чорних лосинах, білих кросівках та фіолетовій кофті. Юна дівчина мило посміхається на камеру, а її довге волосся гарно струмениться завдяки теплому приморському вітерцю.

Джамала супроводила цією світлиною відповідь на питання користувачів щодо найскладнішої пісні, яку їй довелось виконувати. За словами артистка, ця пісня – її власна і має назву “Шлях додому”. Артистка зізналась, що вокальне її виконання для неї дуже важке через те, що в першій октаві заважають… сльози. Слова та музику до пісні співачка вигадувала самостійно.

Джамала показала себе в рідному селі Малоріченське до популярності
Джамала показала себе в рідному селі Малоріченське до популярності

В памʼяті Сусани Джамаладінової залишилось багато спогадів про дитинство в Криму. З малих років артистка звикла до сільської роботи. Навчаючись у школі, вона встигала і батькам по хазяйству допомагати: збирала фрукти в садочку, прополювала грядки, самостійно прибиралася в оселі та підмітала подвірʼя.

Коли майбутній відомій виконавиці виповнилось 14 років – її батьки відкрили біля моря кафе. Джамала разом із сестрою допомагала їм і там: мила посуд, нарізала овочі до салатів та перших страв. Так продовжувалось до 17 років, а потім Сусана поїхала з рідної домівки навчатись до Києва.

Втім, на літні канікули вона все одно поверталась додому та замість відпочинку продовжувала допомагати батькам в їхньому приморському кафе.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.