“Чи багато це, чи мало?”: співачка Злата Огнєвіч розповіла, скільки годин на добу працює – міри не існує

Злата Огнєвіч є активною користувачкою соціальних мереж. На своїй сторінці Instagram 38-річна співачка розповіла, скільки годин на добу вона приділяє роботі. Багато це чи мало – як вважаєте?

Злата Огнєвіч, яку насправді звуть Інна Бордюг – українська співачка і телеведуча. В 2013 році вона представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення” та й взагалі – з ранніх років звикла багато працювати.

Злата добре знайома із сільським господарством, адже в дитинстві на літніх канікулах часто бувала в бабусі у селі і пасла там кіз. Зараз артистка теж постійно працює, встигаючи приділяти увагу спілкуванню у соцмережах, цікавим публікаціям з рецептами та спортивним тренуванням.

Днями Злата Огнєвіч поділилася із своїми прихильниками інформацією про те, скільки годин на добу їй доводиться працювати. В Stories Instagram вона розповіла, що приділяє щодня роботі по… 18 годин.

Багато це чи мало? — спитала користувачів соцмереж виконавиця.

І сама ж відповіла на власне питання:

Думаю, точної міри не існує

Свій допис артистка супроводила власною світлиною. Помітно, що Злата сидить в кріслі автомобілю, вдягнена у легкий літній піджак без рукавів з малюнком-клітинкою. В артистки — стомлений погляд, але попри втому вона продовжує рухатись вперед – назустріч новому дню. Адже коли займаєшся улюбленою справою, то втома після 18 годин праці майже не відчувається.

Злата Огнєвіч розповіла, скільки годин на добу працює
Злата Огнєвіч розповіла, скільки годин на добу працює

До речі, раніше Злата Огнєвіч зізнавалася, що захоплення музикою в неї зʼявилося завдяки її мамі. Коли матуся Злати була ще маленькою, то дуже полюбляла співати. Але одного разу сталося так, що дівчинка зірвала голос і в подальшому не змогла розвивати свій співочий талант. До того ж, бабуся Злати не захотіла чи не змогла віддати свою доньку в музичну школу.

Мама виросла, народила свою донечку. Коли стало зрозуміло, що Злата також добре співає – її матуся вирішила в ній втілити свою дівчачу мрію. Завдяки маминим зусиллям Злата Огнєвіч змогла досягти успіху в своїй творчій діяльності.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.