“Патріот”: 45-річна Катерина Бужинська розповіла про чоловіка-іноземця – і Україну любить, і батько файний

45-річна співачка Катерина Бужинська розсекретила деякі факти про чоловіка-іноземця. За що артистка вдячна своєму партнерові і чим насправді займається її обранець? Деталі розповість "Один Факт".

Українська співачка Катерина Бужинська в 2014 році вийшла заміж за підприємця з Болгарії Димитара Стойчева. Згодом в подружжя народилися двійнята – донька Катруся і син Дмитрик. Зараз дітям співачки – вже по 7 років. Взимку поточного року виконавиця ділилась затишними родинними світлинами з болгарського курорту, куди вони відправилися відпочивати всією родиною. Тоді під атмосферним зимовим контентом Бужинська зробила підпис, в якому зізналася, що для неї родина – це найголовніше в світі.

Декілька днів тому 45-річна співачка розповіла деякі подробиці про чоловіка і батька своїх дітей Димитара Стойчева. За національністю її обранець – болгарин. Він займається бізнесом, а ще – всебічно підтримує українських громадян. За словами зіркової дружини – її коханий є справжнім патріотом України, хоча й має громадянство іншої країни.

Катерина Бужинська, яка 13 серпня відзначила 45-й день народження – щиро подякувала своєму чоловікові за підтримку України та українців. Артистка зазначила, що попри болгарське громадянство її коханий прикладає чимало зусиль та робить усе можливе, аби допомогти її рідній країні.

Ба більше – коли виконавиця знаходиться далеко від дому – на гастролях в Україні, то чоловік допомагає їй з дітками і на 100% виконує батьківські обовʼязки.

Співачка Катерина Бужинська з дітьми та чоловіком-іноземцем
Співачка Катерина Бужинська з дітьми та чоловіком-іноземцем

Катерина Бужинська зазначила, що від початку повномасштабного вторгнення росіян вона встигла дати понад 250 благодійних концертів. Зокрема, разом із Михайлом Грицканом їй вдалося назбирати на потреби ЗСУ 4 мільйони гривень.

Естрадна виконавиця також розповіла, чим наразі займаються її діти. Молодші двійнята вже школярі и перейшли до другого класу. Старшій доньці Олені від минулого шлюбу виповнилося 18 років. Зараз дівчина навчається в Німеччині.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.