З Козловського переключився на Сердючку: 62-річний Кондратюк висміяв позицію Данилка щодо мови

Продюсер та ведучий шоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк висміяв позицію артиста Андрія Данилка, який грає на сцені Вєрку Сердючку. Що сталось і чому Кондратюк незадоволений поведінкою артиста?

62-річний продюсер Ігор Кондратюк, схоже, вирішив переключитися з теми судових розбірок із Козловським на більш актуальну тему. Він вдався до критики популярного українського артиста Андрія Данилка. І все через те, що той в образі Вєрки Сердючки продовжує співати пісні російською мовою.

Раніше Андрій Михайлович зізнався, що не буде ламати себе та перекладати російськомовні пісні на українську мову. Це висловлювання, вочевидь – обурило Кондратюка.

Продюсер пояснив, чому за 2.5 роки повномасштабного вторгнення думка співака Данилка щодо мовного питання так і не змінилася. Ігор Васильович наголосив, що Андрій Данилко насправді – геніальний актор сучасної України.

Водночас 62-річний продюсер зазначив, що йому не важливі думки Данилка щодо якихось фундаментальних та філософських питань. Бо є люди, які більше обізнані в цьому, аніж “батько” Сердючки.

Кондратюк розкритикував поведінку Андрія Данилка та сказав, що його думка не є авторитетною в українському суспільстві. До того ж артист вважає, що його російськомовна творчість – чарівна і популярна.

Авторитет Андрія Данилка, на мій погляд – закінчується його піснями – зазначив Кондратюк
На думку продюсера, таким чином артист просто себе вигороджує. Не оминув він увагою і фразу Данилка про те, що не українці спілкуються на мові агресора – а, скоріш, агресор спілкується російською.

Кондратюк публічно висміяв Андрія Данилка
Кондратюк публічно висміяв Андрія Данилка

На думку чоловіка – це звучить смішно, адже країна-носій російської мови – саме росія, а не Полтава, де народився та виріс створювач образу Вєрки Сердючки.

Нагадаємо, що Андрій Данилко потрапив у скандал через свій виступ на пісенному фестивалі в Латвії. Там артист зі сцени спілкувався російською мовою із Аллою Пугачовою та співав свої пісні із російськомовного репертуару мирних часів.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.