Більше ніяких таємниць: Клавдія Петрівна відкрила обличчя повністю на концерті. Хто ця 18-річна красуня?

Від початку творчої карʼєри Klavdia Petrivna приховувала обличчя від аудиторії. Її називали найзагадковішою артисткою України і плутались в догадках — хто ж ховається за маскою та жіночою шляпкою?

Найзагадковіша співачка України Klavdia Petrivna нарешті вирішила розсекретити свою персону.

Від початку творчої карʼєри артистка виступала на сцені у масці та різноманітних капелюшках. Вона ретельно приховувала від широкого загалу свою справжню зовнішність. І це спричиняло в суспільстві багато пліток. Однак слухачі вже давно здогадувались, що за маскою ховається юна і перспективна виконавиця Соломія Опришко.

Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски
Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски

Зірка, яка виступала в дуеті з Артемом Пивоваровим – довгий час не називала свого імені. Співачка виходила на сцену в масках та додатково прикривала обличчя шляпками із широкими полями. Втім, будь-яка таємниця рано чи пізно перестає бути такою. Саме це сталось і на дебютному концерті Клавдії Петрівни, який відбувся в Палаці спорту.

 

Офіційно зірка так і не назвала свого імені. Але цього разу виконавиця вийшла на сцену без маски на все обличчя – а в одних лише окулярах. Фанати змогли повністю розгледіти її обличчя та розвіяти останні сумніви. Отже, під псевдонімом Klavdia Petrivna на українській сцені виступає саме Соломія Опришко.

Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски
Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски

Під час дебюту на сцені Палацу спорту Клавдія Петрівна зʼявилася в капелюсі, що вже став традицією та в золотій масці. Згодом артистка їх зняла.

До речі, на перший великий концерт Klavdia Petrivna  завітав і її друг Артем Пивоваров, з яким співачка дуетом записала пісенний хіт “Барабан”. Також виконавиця заспівала дуетом “TVORCHI” та Машею Кондратенко.

Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски
Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски

Соломія Опришко, яка виступає на сцені під псевдонімом Klavdia Petrivna – 18-річна студентка музичного коледжу. Вона вперше за довгий час розсекретила свою зовнішність під час виконання пісні “Я тобі брехала”. Юна красуня постала перед численними шанувальниками без капелюха, але все ж прикрила очі сонцезахисними окулярами.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.