Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

Аіда Ніколайчук — 42-річна українська співачка, яка перемогла в популярному талант-шоу “Х-фактор”. В серпні стало відомо, що жінка втретє вийшла заміж. Її обранцем став голлівудський каскадер родом із Франції на імʼя Деніел Лочіцеро.

Закохані відгуляли свято в містечку Бербанк, штат Каліфорнія, США. Урочисті заходи були проведені без гучних вечірок. Спочатку Аіда з чоловіком зареєстрували шлюб. Аіда на цьому заході була вдягнена у білу сукню, а її коханий – в білу сорочку та синій костюм.
Після реєстрації шлюбу закохані поїхали святкувати народження своєї родини до ресторану. Поряд із молодятами в цей урочистий день були їх найближчі та найрідніші друзі.

Відомо, що чоловік Аіди працює каскадером в Голлівуді. В останніх Stories вона показала, як коханий виглядає за роботою. На відео, що було оприлюднено в Instagram, Деніел Лочіцеро стоїть на високому металевому контейнері і готується зробити стрибок донизу. В наступну мить каскадер таки стрибає донизу, опиняючись посеред купи різноманітних коробок. В наступному відео Деніел вже знаходиться в оточенні численної кількості колег.

Аіда Ніколайчук показала чоловіка-каскадера
Аіда Ніколайчук показала чоловіка-каскадера

Шлюб для Ніколайчук став третім. Від стосунків із першим чоловіком жінка виховує сина. Наразі хлопець живе в Україні.

Нещодавно Аіда Ніколайчук показала, як змінилась після того, як вийшла заміж. Два роки тому артистка емігрувала до Сполучених Штатів і вийшла там заміж. Співачка продовжує там займатись творчістю. Її син продовжує жити в Україні. Водночас Ніколайчук з повагою ставиться до вибору свого сина, який вирішив залишитися на Батьківщині.

Зараз незрозуміло, чи збирається Ніколайчук в подальшому повертатись до України.

Аіда Ніколайчук показала чоловіка каскадера за роботою
Аіда Ніколайчук показала чоловіка каскадера за роботою

Судячи із світлин, які публікує співачка в Instagram — вона вже налагодила своє життя за кордоном.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.