Захоплений музикою з дитинства і обрав шлях батька: що відомо про 47-річного Назарія Яремчука-молодшого

Співак Назарій Яремчук-молодший – один з двох синів популярного виконавця Назарія Яремчука та зведений брат Марії Яремчук. Розповідаємо, чим він зараз займається і де знаходиться.

Назарій Назарович Яремчук народився в 1977 році. Його батько був популярним естрадним співаком в Україні. З дитячих років хлопець захопився музикою, виступав у хорі та вокально-інструментальному ансамблі. Разом із старшим на 1 рік братом Дмитром він із відзнакою закінчив навчання у музичній школі. Набув спеціальності по класу фортепіано.

Після завершення навчання в звичайній школі Назарій Яремчук став студентом державного музичного училища в Чернівцях. Згодом разом із братом продовжили навчання в Національній музичній академії України імені П. І. Чайковського.

В 2004 році Назарій Яремчук набув ще одного студентського статусу – аспірант НМАУ. На той момент дует Назарія і Дмитра Яремчуків став вже популярним. Вони брали активну участь в пісенних фестивалях в Україні та за кордоном.

З 2000 року обидва сини славетного Назарія Яремчука гастролюють Україною. Також Назарій Яремчук-молодший із рідним братом неодноразово побували в інших країнах світу.
В 2002 році Назарій із Дмитром заснували власний фестиваль “Родина”. Він носить імʼя їхнього батька – Назарія Яремчука-старшого.

В останній раз концерт-фестиваль “Родина” проходив в 2021 році. Тоді дует братів Яремчуків виконав пісню “Родина” зі своїми дітьми – онучатами Назарія Назаровича Яремчука.

Де Назарій Яремчук-молодший зараз?

Назарій Яремчук-молодший із братом Дмитром
Назарій Яремчук-молодший із братом Дмитром

На сьогоднішній день син Яремчука Назарій живе в Києві. В співака є дружина, з якою він познайомився у банку, де працювала ця жінка. До того, як зіграти весілля – їх пара зустрічалась 1.5 року. Після цього закохані вирішили узаконити власні стосунки.

До речі, весілля Назарій із старшим братом Дмитром святкували разом – 18 квітня.

Свекруха подарувала їх дружинам вишиті хустки з українським орнаментом, а у весільну подорож молодята поїхали усією компанією до країн Азії.

На сьогоднішній день Назарій Яремчук-молодший – батько трьох дітей. Особливу увагу в цьому процесі він приділяє фізичній активності та спорту.

Молодше покоління Яремчуків займається гімнастикою, греко-римською боротьбою та плаванням. Сини Назарія Яремчука-молодшого вивчають іноземні мови, навчаються у музичній школі та цікавляться малюванням.

Інколи Назарій та Дмитро Яремчуки беруть участь у благодійних заходах як в Україні, так і за кордоном. Зокрема, вони зібрали тони гуманітарної допомоги тим українським громадянам, які її потребували.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.