Святослав Вакарчук на концерті зачарував українок новим іміджем: сорочку не одягає, бо є чим похвалитися

В 2024 році український гурт "Океан Ельзи" святкує 30-річчя. Сольний концерт Святослава Вакарчука, який є його лідером – це подарунок фанатам до особливої дати.

В пʼятницю, 11 жовтня, у київському Палаці спорту пройшов перший із пʼяти запланованих сольних концертів українського гурту “Океан Ельзи”. Лідер творчої команди Святослав Вакарчук розповів, що його новий гастрольний тур під назвою “Той день” присвячений 30-річчю гурту.

Вакарчук вийшов на сцену Палацу спорту вдвох із улюбленою гітарою та заспівав для своїх фанатів найпопулярніші хіти зі свого творчого репертуару, а також – новинки пісень. Зокрема, команда артистів виконала наступні музичні композиції: “Без бою”, “Відпусти”, “Майже весна” та багато інших. Прозвучали також і нові пісні гурту “Океан Ельзи”, серед яких – композиція “Місто Марії”, присвячена захисникам українського Маріуполя.

Під час виконання пісні-присвяти Маріуполю Святослав Вакарчук закликав усіх присутніх в залі встати із своїх місць та плескати в долоні – тим самим демонструючи повагу до українських захисників та захисниць.

Творчий вечір та сольний концерт “Океану Ельзи” не обійшлися без гостей. Зокрема, до колишніх колег завітав Павло Гудімов, який в минулому працював гітаристом в складі цього гурту.

Під час свого сольного концерту Святослав Вакарчук заявив, що присвячує пісню “Місто Марії” полеглим українським захисникам, які віддали власне життя за свободу рідної країни. Фанатки співака, які прийшли до нього на концерт – були зачаровані не тільки неперевершеним виконанням нових і старих пісень, але й оновленим образом артиста.

Святослав Вакарчук показався на сцені в оновленому образі
Святослав Вакарчук показався на сцені в оновленому образі

Святослав Вакарчук вийшов на сцену в традиційному для себе костюмі – білій футболці та жилетці-безрукавці чорного кольору. Та згодом футболка пішла за куліси, залишивши Вакарчука в темній сорочці на оголене тіло.

Втім, такий наряд зовсім не зіпсував сценічний образ артиста. Навпаки, Вакарчук виглядав цілком пристойно і зміг продемонструвати стрункі контури чоловічої фігури, піднявши догори український прапор, який тримав в руках.

Нагадаємо читачам, що лідер “Океану Ельзи” Святослав Вакарчук – родом із міста Мукачево Закарпатської області. Артист народився в 1975 році і зараз йому виповнилось 49 років. Він – на 19 років старший за свій гурт. Концерт Святослава Вакарчука та його команди пройшов блискуче і зібрав чималу кількість глядачів.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.