Дві Маші та Сашко з Олею: Єфросиніна показала, в якій компанії проводила час на концерті “Океан Ельзи”

Телеведуча Маша Єфросиніна відвідала концерт гурту "Океан Ельзи" в київському Палаці спорту. Завітала вона туди не одна, а в дружній та веселій компанії – разом із подругою Олею Поляковою та сином.

Зіркова ведуча Маша Єфросиніна вирішила присвятити вільний час музиці. Заради цього вона придбала білети на концерт українського гурту “Океан Ельзи”. Пішла вона туди не сама, а в дружній компанії своєї доброї знайомої та подруги Олі Полякової.

До зірок доєдналися і їх діти. Зокрема, разом із Єфросиніною пішов послухати Вакарчука її син Сашко. Марія в Stories Instagram показала найбільш яскраві моменти концертної програми, що була присвячена 30-річчю гурту “Океан Ельзи”. Також волонтерка та ведуча зізналася, що її молодший син Сашко – фанат творчості цього колективу. І давно мріяв про те, аби потрапити на їх концерт.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна з дітьми прийшли на концерт Океану Ельзи
Оля Полякова та Маша Єфросиніна з дітьми прийшли на концерт Океану Ельзи

Єфросиніна оприлюднила в своєму мікроблозі затишну світлину і сином в залі. Вони сиділи в світі синіх софітів та насолоджувались концертом.

Виконую мрію свого сина. Ну і, добре, вкотре – свою. Концерт “Океану Ельзи” – повідомила фанатам Марія

До речі, серед зіркових гостей на творчому вечорі Святослава Вакарчука був присутній і блогер Слава Дьомін. Саме він запримітив серед натовпу веселу компанію з трьох дівчат, серед яких були відразу дві Маші – Єфросиніна та Полякова, мама молодшої Марічки Оля Полякова і син старшої Маші – Сашко Хромаєв.

Маша Єфросиніна з сином Сашком на концерті гурту Океан Ельзи
Маша Єфросиніна з сином Сашком на концерті гурту Океан Ельзи

Слава Дьомін показав цю теплу зустріч знаменитостей в своєму Stories.

Дивіться, хто тут теж кайфує – підписав блогер світлину, на якій в світлі синіх софітів помітно розмиті силуети Олі та Маші Полякових

Зазначимо, що Ольга Полякова та Марія Єфросиніна завітали на концерт “Океану Ельзи” відразу після благодійної зустрічі із українськими жінками, яку провели разом і в спільному форматі. Обидві зіркові леді під час публічних промов звернули увагу українського суспільства на стійкість наших жінок під час війни.

Відразу після зустрічі з прихильницями Оля та Маша відправились насолоджуватися піснями гурту “Океан Ельзи” разом зі своїми дітьми.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.