“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Мрія – це саме те, що є в кожної людини. Хтось бажав би мати великий будинок, для когось головна мрія – це велика родина або будування успішної карʼєри. Звичайнісінький українець на імʼя Стас донедавна мріяв про те, аби заспівати на одній сцені зі своїм кумиром, Святославом Вакарчуком.

Заради того, щоб стати ближче до мрії, він придбав квиток на останній із серії концертів гурту “Океан Ельзи”, який пройшов 16 жовтня в українському Палаці спорту, розташованому в місті Києві.

Ба більше, Стас прихопив із собою велетенський плакат, на якому написав свою найзаповітнішу мрію про те, що хоче заспівати з фронтменом улюбленого гурту.

Вакарчук під час виступу зі сцени побачив цей плакат та недовго думаючи… здійснив мрію свого шанувальника. Коли співак побачив прихильника з плакатом – він одразу запросив його на сцену.

Спершу Святослав Вакарчук вручив соромʼязливому хлопу мікрофон і запропонував йому заспівати пісню з його репертуару під назвою “Обійми”. Було помітно, що парубок сильно хвилюється. До того ж, в нього сильно тремтів голос. Згодом лідер “Океану Ельзи” доєднався до свого фаната і продовжив співати цю пісню разом із ним.

Святослав Вакарчук здійснив мрію свого прихильника
Святослав Вакарчук здійснив мрію свого прихильника

Завжди йдіть за своєю мрією і ніколи не здавайтеся – сказав зі сцени лідер гурту “Океан Ельзи”

Коли виступ імпровізованого дуету завершився – Святослав Вакарчук потиснув своєму прихильнику руку.

Нагадаємо, що гурт Святослава Вакарчука “Океан Ельзи” в цьому році святкує 30-річчя із дня створення. З нагоди урочистої дати творча команда організувала та провела 5 концертів в київському Палаці спорту.

На творчий вечір Вакарчука завітали багато зіркових гостей. Серед них був блогер Слава Дьомін, співачка Ольга Полякова, ведуча Маша Єфросиніна з сином. Під час концерту солісти гурту виконували твори зі старого репертуару та двох нових альбомів: “Lighthouse” і “Той день”.

Нові статті

Схожі статті

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.