Андре Тан поділився модними тенденціями весни 2023: повертаються 60-ті роки з великими квітами і плісе

Андре Тан почав займатися дизайном одягу з 9 років, через що і втрапив до Книги рекордів України. Тепер іменитий модельєр радить жінкам, що і як краще носити. На весну 2023 року пропонує запастися такими моделями одягу.

На думку дизайнера, цьогоріч у модний світ повернуться забуті речі з 60-их років минулого століття, тож слід поритися у бабусиній шафі, щоб виглядати стильно і сучасно.

Ретро-стиль

Модниці обов’язково повинні мати в гардеробі коротенькі спіднички в яскравих тонах, жакети з комірами, короткі пальтечка.

Штани

Мають відрізнятися накладними кишенями. Окрім штанів у стилі карго, модними залишаться незмінні джинси і спортивні брюки, звісно, теж із кишенями ззовні.

Куртки

У цій сфері володарюватимуть байкерські фасони. Куртка має бути грубою, прикрашена металевими елементами.

Сукні

Принти мають виділятися здалеку. Тож слід подбати про сукню з великими квітами.

Плісе

Плісування знову повертається на модні подіуми. Сукні і спідниці такого стилю почали носити ще у минулому сезоні. В цьому вони набудуть піку популярності.

Реакція підписників

Модниці взялися жваво обговорювати запропоновані тенденції. Хтось згадав про аксесуари у стилі 60-их. А у декого на дні шафи завалялися спідниця плісе, яку не вдалося зносити свого часу. Багатьом припали до вподоби квіткові принти, і вони подякували дизайнеру за доволі розлогий пост.

Але знайшлися й такі, що обурилися подібними моделями, вимагаючи повернути “нормальний одяг”. Хоча в чому проблема? Нині мода настільки різнобарвна і різношарова, що кожен знайде у що вбратися за власним уподобанням. Часи, коли всі, мов близнюки, носили один і той же фасон радянського ширспоживу давно минули.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.