Літо, сонце, спека надихають на створення стильних луків: Надія Мейхер пропонує скористатися спідницею годе

Літо – пора яскравих суконь та відкритих сарафанів. Але й від спідниць відмовлятися також не слід. Можна вбратися в міні чи карго. Та найстильніше цьогоріч виглядатимете, якщо оберете годе.

Літо – пора яскравих суконь та відкритих сарафанів. Але й від спідниць відмовлятися також не слід. Можна вбратися в міні чи карго. Та найстильніше цьогоріч виглядатимете, якщо оберете годе.

Це специфічна спідниця, в якої верх щільно облягає стан, а низ навпаки розкльошений завдяки вшитим трикутним клинам. Вони можуть бути в тон основній тканині або мати контрастний колір.

Зірки відразу ж підхопили модний тренд, щоб показати своїм шанувальницям, як правильно носити й з чим комбінувати елегантне годе.

Спідниця годе від Надії Мейхер

Співачці, поетесі, танцівниці, яка останнім часом зайнялася дизайном одягу під власним брендом, можна довіряти. Якщо Надя вбралася у спідницю годе, значить, вона дійсно на часі.

Надія Мейхер полюбляє фасон годе

Оскільки спідниця у зірки з принтом, то й білу футболку вона підібрала з написом, щоб усе гарно поєднувалося. Образ законодавиця мод доповнила відкритими чорними босоніжками з тонкими ремінцями й шкіряною сумкою беж, яку накинула на плече завдяки довгій ручці.

Сукні годе теж у тренді

Не обов’язково зациклюватися на спідницях трикутного фасону. Можна підібрати й сукню годе. Оскільки літо б’є усі рекорди по високих температурах, бажано, щоб вона була білою, з бретелями й довжиною вище коліна.

Сукня годе для літньої спеки

У такому прикиді не спаритеся і виглядатимете по-молодіжному модно. А якщо хочеться чогось яскравого, клини у спідниці можна зробити з будь-яких контрастних тканин. До білого пасують усі кольори. Сумочку бажано взяти зроблену з лози, доповнити лук шльопанцями без підборів. Щоб не напекло голови палючим сонцем, вберіться у літній широкополий капелюх.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?