Після виходу стрічки Ґрети Ґервіґ Барбіманія охопила весь світ: кожна знаменитість намагається долучитися

Комедійна мелодрама "Барбі" побила рекорд у прокаті. Минуло всього 17 днів показу, а квитків продано на 1 мільярд доларів. Навіть другу частину Гаррі Поттера заради мільярда довелося демонструвати аж 19 днів. Не дивно, що після такого успіху барбіманія захопила весь світ.

Комедійна мелодрама “Барбі” побила рекорд у прокаті. Минуло всього 17 днів показу, а квитків продано на 1 мільярд доларів. Навіть другу частину Гаррі Поттера заради мільярда довелося демонструвати аж 19 днів. Не дивно, що після такого успіху барбіманія захопила весь світ.

Андре Тан

Андре Тан придумав вбрання для ляльки

Стиль барбікор поширився на мільйони людей. Не залишився осторонь і відомий український дизайнер. Він прикликав на допомогу штучний інтелект, щоб показати підписникам Інстаграму, як би лялька виглядала, аби вбралася у розроблений ним гардероб.

Донька Шварценеггера

Старша донька Термінатора теж піддалася суцільній паніці. Кетрін Шварценеггер внесла у свій гардероб рожеві елементи. 33-річна письменниця похвалилася новим барбілуком у своєму акаунті в Інсті.

Донька Шварценеггера підділася барбіманії

Щоправда, вбралася не повністю в рожеве. У Барбі Кетрін запозичила лише окуляри й рожеві мітенки ледь не до плечей. І звісно ж щиру розслаблену посмішку.

Леся Нікітюк

Ведуча перевтілилася у справжню ляльку Барбі. До рожевого одягу додалася ще й коробка з магазину й цінник. Разом із “кварталівкою” Іриною Готун, яка стала пупсом, дівчата започаткували цикл коротеньких відео, які неабияк заполонили фоловерів в Інстаграмі.

Леся, звісно ж, хвалиться вишуканими манерами й дорогим ексклюзивним одягом, а Іринин персонаж вбирається у що попало, купуючи вбрання у першому-ліпшому супермаркеті. Шанувальникам зірок настільки припали до вподоби веселі діалоги дівчат, що довелося знімати другу, третю і навіть четверту частину. Дехто вже мріє навіть про 2-ий сезон.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?