Замість спідниць і штанів зірки вбралися у дещо інше: мода надівати на колготки нижню білизну шириться

Здавалося б, "голі" сукні є верхом непристойності. Але знаменитості пішли ще далі й стали носити блузки й кофти без спідниць та штанів. Подібний моветон у сезоні 2023 став дуже популярним.

Усе почалося з модного бренду Bottega Veneta, який випустили моделей на подіум у настільки мініатюрних шортиках, що складалося враження, наче дівчата перебувають у джемпері та одних колготках.

Образ за відсутності штанів повторився у колекції Miu Miu, які запропонували восени та взимку 2023/2024 носити нормальний верх з трусиками лелітками.

Кендалл Дженнер

Кендалл Дженнер у трусиках

На диво, приголомшливий образ припав до вподоби багатьом зіркам. Його невдовзі повторила світська левиця. Вона частенько тепер виходить із дому в трусиках замість штанців. Кендалл уже бачили в темно-синьому джемпері, колготках та чорних трусиках від Матьє Блазі. Іншим разом знаменитість прогулялася в Нью-Йорку в сорочці-оверсайз, лоферах та… трусах.

Емма Коррін

Емма Коррін у трусиках

Виконувачка ролі принцеси Діани в серіалі “Корона” повелася на покази Miu Miu, який видав колекцію кардиганів, доповнених в’язаними трусиками. Емма саме в такому вбранні постала на Венеційському кінофестивалі, надзвичайно здивувавши публіку оливково-зеленим убранням і трусиками в поєднанні з коричневими колготками.

Олівія Вайлд

Олівія Вайлд у трусиках

Не залишилася осторонь модного тренду й американська актриса. Тиждень моди в Нью-Йорку настільки запав зірці в душу, що вона завітала на шоу Michael Kors Collection у джемпері та трикотажних шортах. Щоправда, прикрила свій сором довгим пальто та замшевими чоботами.

Кайлі Дженнер

Кайлі Дженнер у трусиках

Сестра Кім Кардаш’ян та Кендалл Дженнер полюбляє вбиратися в однакові вбрання з родичками. Тож замість штанів, за прикладом інших вбралася у колготки з трусиками. У Парижі її побачили в майці й трусах одного кольору з накинутим на плечі доволі об’ємним пальтом.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва в трусиках

Не відстають від іноземних зірок й українські. Зокрема, Дорофєєва прогулялася в трусиках по парковці. Щоправда, дійство відбулося в межах знімання кліпу. А ще Надя показала фанам спідню білизну, яку вже давно не носить, але викинути рука не підіймається.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?