Завидні модниці Катя Осадча, Лілія Ребрик, Оля Цибульська та інші задають тон: показали, які пальто в тренді

Найбільше про модні тенденції знають зірки, оскільки їм за характером роботи доводиться постійно змінювати наряди. Отже, придивімося уважно, в які пальто вони вбираються, щоб зрозуміти тенденцію.

Катя Осадча

Уперше відзначивши День Катерини 24 листопада за новим календарем, ведуча показалася підписникам Інстаграму в картатому пальтечку в коричнево-чорній гамі, накинутому на плечі. Двобортний комір, кишені по боках та всього два ґудзики надають моделі сучасної елегантності.

Лілія Ребрик

Ведуча, що перебуває в очікуванні третьої дівчинки, воліє зайвий раз не показувати свій великий живіт стороннім. Тому зробила світлину зі спини, піднявши руки догори й склавши пальці сердечком. Увагу підписників ведучої привернули не лише побажання добра й тепла від блондинки, але й пальтечко, в яке вбрана Лілія. Як на таку днину, воно видається занадто легким. Зате яке яскраве! Тут тобі й синій, і жовтий, і блакитний, і рожевий кольори смужок. Просто фестиваль фарб.

Соломія Вітвіцька

Під час інтерв’ю зі Славою Дьоміним ведуча змінила кілька локацій. Одна з них була на даху багатоповерхівки. Звісно, Соломія накинула на плечі пальто. Воно світле, але все змережене коричневими смужками, що утворюють величенькі квадрати. Судячи з верхнього одягу знаменитостей, клітка нині найбільш жадані у модниць.

Оля Цибульська

Кума Дзідзьо вирішила виділитися з загальної маси й вбралася не в картате кашемірове пальто, а в однотонне. У тон йому підібрала й светрик. На жаль, співачка позує, сидячи в автівці, тож довжину верхнього одягу ми не можемо роздивитися. Зрозуміло лише, що пальто з кашеміру з заниженою лінією плеча. Що й не дивно, адже нині в трендах оверсайз. Тож тепер ви матимете уяву, на які моделі слід звертати уваги під час шопінгу.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?