Осадча, Кароль, Ребрик та інші зірки показали, як треба носити піджак: цей верхній одяг нині у тренді

Якщо погортати інстаграм-акаунти зірок, напрошується висновок, що піджак нині є доволі модним атрибутом. В іншому разі дівчата не стали б так часто вбиратися у цей чоловічий вид одягу.

Катя Осадча

Вітаючи всіх причетних до благородної справи з Днем волонтера, ведуча не могла вбратися фривольно. Ось і бачимо на Катрусі стильний сірий піджак у смужку класичного крою. З загорнутого рукава визирає синя підкладка. А лацкан Осадча прикрасила довгим ланцюжком із брошкою.

Тіна Кароль

Співачка теж обрала вбрання сірого кольору. На одній світлині Тіна присіла, й складається враження, що вона в самих лише колготках та босоніжках на шпильках. Але на іншій світлині зірка стоїть у повний зріст. Стає зрозуміло, що це не просто піджак, а костюм з короткою спідницею.

Даша Квіткова

Ще один сірий піджак, але оверсайз, продемонструвала колишня дружина Добриніна. Лук Даша, що зібралася на шопінг, доповнила величезним шарфом, який обмотала кілька разів довкола шиї. А ще знаменитість вбралася у джинси та коричневі черевики на високій платформі.

Лілія Ребрик

Напевно, щоб приховати свій чималий животик, майбутня породілля накинула на чорний светр сірий піджак великого розміру. Позуючи під час бранчу від благодійного фонду Лілії Ребрик, знаменитість майстерно приховувала свою вагітність, широкими полами верхнього одягу.

Tayanna

Здається, ця співачка найбільше виділилася своїм вбранням. І хоча піджак у Таяни теж сірий, як і в решти колежанок, але має незвичайний фасон. Верхній одяг прямого силуету, незвично короткий. Зірка скомпонувала його з шортами з такої ж тканини. Білу сорочку, на яку накинутий піджак, знаменитість зробила навипуск, а зверху прикрасила ще й паском, що більше нагадує коротку спідничку. Від такого лука не можна відвести очей.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?