ТОП-3 прості святкові зачіски, які ви точно зробите на Новий рік: матимуть гарний вигляд без зайвого клопоту

Багато хто хоче мати гарний вигляд на свято, не витрачаючи на це забагато часу та енергії. Рекомендуємо вам 3 прості та красиві зачіски, які ви можете зробити на Новий 2024 рік. Деталі у статті.

Дані ідеї зачісок не потребують від вас витрат енергії, часу чи навичок професіонала. Якщо у вас волосся середньої довжини та густоти, або ж довге – і не важливо, хвилясте чи пряме, – ви точно зможете власноруч повторити ці зачіски.

3 прості та красиві зачіски для всіх типів волосся на Новий 2024 рік

Рекомендуємо вам підбірку з відео-алгоритмами, як зробити прості та красиві зачіски на святкування Нового року. Вони підійдуть як і молодим дівчатам, так і жінкам у віці, адже виглядають дуже елегантно та водночас ніжно. Можете навіть заплести таке своїй донечці – всі будуть у захваті.

3 прості та красиві зачіски для всіх типів волосся на Новий 2024 рік
3 прості та красиві зачіски для всіх типів волосся на Новий 2024 рік

Високий пучок

Ця зачіска підійде тим, хто має чубчик та не дуже густе волосся – за допомогою резинок та невидимок ви зробите дуже гарну та лаконічну зачіску на святкування. Чубчик вкладіть “шторкою” на два боки, зав’яжіть високий та гладкий хвіст. Розділіть його на 2 прядки та акуратно “загорніть” резинку, закріпляючи волосся невидимками. Розправте прядки, щоб приховати хвіст, і закріпіть невидимками. За бажанням можете прикрасити свій пучок стрічкою – і елегантна святкова зачіска готова.

Косички як обідок

Ця зачіска ще простіша, проте потребує довшого волосся. Треба просто зібрати дві прядки біля вух та заплести їх у тоненькі косички. Обведіть кожну навколо голови, як обідок, і закріпіть невидимками з протилежного боку.

Хвіст із косою та бантом

Ця зачіска вразить вас своєю простотою та елегантністю. Розділіть волосся горизонтально навпіл, верхню частину заплетіть в косу та зробіть пишнішою, а нижню зав’яжіть у хвостик. Найнижчу “ланку” косички розширте та протягніть хвіст. Підтягніть резинку та прикрасьте бантом “стик”.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?