Кому з зірок більше пасує білий колір в одязі: оцінюємо луки Лілії Ребрик, Тіни Кароль та Наталки Денисенко

Зимовий настрій втілюється у бажання вбиратися у все біле. Ось і зірки піддалися подібній тенденції та підготували білосніжні луки. Кому з них білий колір пасує найкраще?

Лілія Ребрик

Перебуваючи на 7 місяці вагітності, телеведуча багато часу проводить удома в зручному оточенні. Тож і вбирається по-домашньому. Лілія вирішила зробити купу світлин у білому махровому домашньому халаті, позуючи на білому дивані.

Зірки влаштували білосніжні фотосети

У зніманнях взяли участь й донечки Ребрик. Звісно, й дівчатка теж були у білому – треба ж підтримувати тренд. Дружина Андрія Дикого старається не перейматися хейтом із боку недоброзичливців. Просто живе у своє задоволення, ростить двох доньок й з нетерпінням очікує на третю дівчинку.

Тіна Кароль

З нагоди зимових свят артистка взяла участь у пікантній фотосесії. На цей раз вбралася в обтислу білу сукню. Тканина настільки щільно облягає ідеальну фігуру співачки, що, на перший погляд, може видатися буцімто Тіна взагалі забула вдягнути сукню.

Зірки влаштували білосніжні фотосети

Світлини чорно-білі. Сукня з відвертим декольте оздоблена білим пухом. Отже, Кароль у такому вигляді нагадує справжню Снігурку. Зірка після публікації знімків у Інстаграмі отримала купу компліментів від підписників на кшталт: “неймовірна”, “найкраща”, “тендітна” тощо.

Наталка Денисенко

Може скластися враження, що в гардеробі акторки відсутній одяг іншого кольору, окрім білого. Вона постійно викладає в мережу світлини в білій білизні, сукнях, светрах і штанах.

Зірки влаштували білосніжні фотосети

Навіть на коротке побачення з чоловіком Андрієм Фединчиком до Одеси Наталка подалася в білій курточці. А для зимових знімків обрала білий пухнастий светр оверсайз. У такому прикиді з коміром під горло артистка виглядає справжньою магічною німфою.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.