Серед зірок поширюється мода на одну сукню: уподобали фасон Оля Полякова, її донька Маша, Олена Шоптенко

Останнім часом усе частіше можна зустріти на знаменитостях однаковісіньке вбрання. Зокрема, шалену популярність має одна брендова доволі відверта сукня.

Цю трикотажну сукню українського бренду T.Mosca з перевернутим топом можна побачити на багатьох зірках. Вбрання, що відкриває животик, є в гардеробі Олі Полякової. Суперблондинка придбала сукню за 7,5 тис. гривень у сірих тонах.

Оля Полякова, донька Маша та Олена Шоптенко вбралися в однакові сукні

Таку ж, але чорну, дбайлива матуся купила і своїй старшій доньці Маші. Обидві вбралися по-модному й нумо співати пісень та обніматися. Заразом закликали інших мам і доньок зробити щось подібне.

Оля Полякова, донька Маша та Олена Шоптенко вбралися в однакові сукні

Днями в мережу Інстаграм виклала Сторіз й хореографиня Олена Шоптенко. І що ми бачимо? На танцівниці та ж сама сукня, тільки зеленого кольору! Усе в наявності – перекручений ліф, драпірування на спідниці. Той же бренд, тільки різні відтінки віскози. Олена пролила світло на популярність саме цього фасону серед зірок, підписавши власну світлину:

“Плаття, яке тримає у формі”.

І дійсно, після тістечок та цукерок подібне вбрання не вдягнеш. Треба ще добряче попітніти у спортзалі чи на паркеті, щоб сукня виглядала ідеально, відкриваючи на оглядини широкого загалу підкачаний зірковий животик.

Оля Полякова, донька Маша та Олена Шоптенко вбралися в однакові сукні

На сторінці бренду можна побачити чимало інших кольорових варіацій цього цікавого фасону. Тож модницям буде з чого обирати. А зіркові приклади вже є перед очима – можна купувати, як в одної з Полякових чи Шоптенко, або ж обрати інший колір до лиця. Головне – вчасно втягнути живіт, щоб у розрізі сукні було видно гарні кубики, а не сальце.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.