Штани палаццо заполонили гардероби українських зірок: з чим їх носять Могилевська, Сумська і Мішина

Про те, що штани палаццо нині в тренді, можемо судити з луків відомих модниць Могилевської, Сумської, Мішиної. Чому б і нам із вами не вбратися у стильний гарний одяг?

Штани палаццо мають високу посадку. Ширина починається вже від пояса. Вбравшись у такі штани, складатиметься враження, ніби ви перебуваєте у спідниці. Попервах у 30-их роках минулого століття ці широкі легкі штани Коко Шанель запропонувала носити на курорті, прогулюючись набережною.

На початку 50-их колекцію широких штанів продемонстрував Еміліо Пуччі. Оскільки показ модної колекції відбувався у палаццо Пітті, то й ця частина одягу отримала подібну назву.

З чим носити штани палаццо: Ольга Сумська

Не треба плутати палаццо зі штанами кльош. У нашому випадку штани починають розширятися від самого пояса, тоді як у кльош це робиться набагато нижче. Схоже, весняно-літню колекцію 2024 повністю заполонять палаццо. Тож треба бути готовими до цього й запастися потрібною моделлю завчасно.

З чим носити штани палаццо: Наталя Могилевська

Наші зіркові модниці обрали для палаццо чорну гаму. Ольга Сумська поєднала широкі штани з піджаком із такої ж легкої тканини. Доповнили лук блуза з глибоким вирізом та високі чорні рукавички. Взуття актриса обрала яскравого золотавого відтінку – черевички з вузьким носком на тонкій шпильці.

З чим носити штани палаццо: Ксенія Мішина

Наталя Могилевська, яка останнім часом із головою пірнула в побудову родинних стосунків із чоловіком та дітьми, вбралася по-домашньому. Атласна піжама у співачки теж чорного кольору. Вільний крій дозволяє почуватися легко й невимушено в ліжку. До того ж у піжамі зі штанами палаццо зручно читати книжки.

Як завше, бадьора й активна Ксенія Мішина продемонструвала чорний лук із надміру довгими штанами палаццо, які акторка поєднала з масивними черевиками на товстій платформі.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.