Манікюр дружини мільйонера: Злата Огнєвіч показала головний тренд цієї весни – нігті з крапельками

Злата Огнєвіч показала головний тренд цієї весни – модний манікюр з чорними цятками-крапельками. Як виглядає весняний манікюр зірки, який підійде до будь-якого наряду — "Один Факт" покаже далі.

Манікюр — справжня визитівка кожної жінки. Навесні нігтьовий дизайн набуває особливого значення, адже саме в цю пору року природа оновлюється, просинається від довгої сплячки. І кожній жінці хочеться теж щось оновити в своєму образі.

Весняні тенденції нігтьового дизайну в 2024 році — це акцент на яскравість, блиск і витонченість. Один з варіантів нігтьового дизайну в цьому весняному сезоні – манікюр із цяточками (крапельками).

Крапельки і цяточки виглядають на нігтьовому покритті дуже ефектно і стильно. Він все більше завойовує популярність, а цієї весни набуде особливої переваги. Наприклад, співачка Злата Огнєвіч вже скористалась модними тенденціями весни 2024 і зробила собі саме такий манікюр: в ніжно-рожевому кольорі з темними цяточками.

Злата Огнєвіч доповнила весняним манікюром з цяточками червоний подовжений піджак, вдягнутий на оголене тіло. Цей весняний образ співачка супроводила віршами поетеси Ольги Саліпи – про сильних жінок, які створюють себе самі попри людські плітки.

Манікюр із крапельками – універсальний. Він виглядає свіжо, стильно та ефектно. Такий нігтьовий дизайн підходить для будь-якого жіночого образу та віку. Цяточки на нігтях підкреслять будь-який наряд, чудово урізноманітнять повсякденний образ.

Нігтики з цятками та крапельками зроблять зовнішній вигляд оригінальним та привабливим. Такий манікюр полюбився багатьом жінкам і ідеально підійде для будь-якого гардеробу.
Весняний манікюр із крапельками — простий і легкий у виконанні. Втілити його в реальність не складе великої проблеми. Вся процедура створення нігтьового дизайну займає зовсім небагато вільного часу.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.