Довгий тренч і штани-палаццо: Тіна Кароль поєднала головні модні тренди весни 2024, які доступні кожному

Тіна Кароль – відома модниця. Щойно втямила, що штани-палаццо увійшли в моду, відразу ж прикупила кілька штук. Ранньої весни співачка носить ці широкі штани з довгим тренчем.

Всім нам добре відома пристрасть Тіни Кароль до обтислих блискучих суконь. Та останнім часом співачка все частіше згадує про елегантність, тому й вбирається у строгі костюми чоловічого крою.

Тепер у зірки новий фетиш – штани-палаццо, в яких розширення починається від самої талії. Час від часу знаменитість можна побачити саме в такому модному луці. При цьому ширина одягу постійно збільшується.

Тіна Кароль показала штани-палаццо

Найсвіжіший костюм артистки вражає шириною штанин. Піджак пошито з тієї ж тканини, що й палаццо. Він теж доволі вільного крою, двобортний з глибоким вирізом. Блузки взагалі не видно або вона повністю відсутня.

Натомість Кароль накинула на плечі довгий тренч, дуже схожий на той, в якому вона знімалася на Львівському залізничному вокзалі разом із Шумеєм. Щоправда, світлина чорно-біла, тож підтвердити, чи саме цей верхній одяг був на Тіні під час знімання кліпу на композицію “Стерва”, доволі складно.

Схоже, в гардеробі співачки чимало одиниць верхнього демісезонного одягу, як і стильних класичних штанних костюмів. Завдяки фасону штанів-палаццо вийшов неповторний образ, який чудово підкреслює фігуру Тіни.

Кароль не могла не звернути увагу на такі стильні штани. А все решта – це вже доповнення до модного лука, якому позаздрить чимало жіночок. Адже всім хочеться виглядати елегантно й стильно.

У такому поєднанні можна й на вечірці з’явитися, й офіційний захід відвідати. Штани палаццо створюють гарні лінії, надають образу вишуканості та граціозності. Тож поки весна не перетворилася на спекотне літо, можна встигнути запозичити цікавий фасон у знаменитості.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.