Забудьте про темні та червоні нігті: новий тренд манікюру 2024 року, який випробували вже всі знаменитості

Весна 2024 року – ідеальний час для нових трендів. Зараз нігтики темного кольору більше не в моді. Про новий тренд нігтьового дизайну читайте в наступному матеріалі від "Одного факту".

Забудьте про нюдовий або темний манікюр, адже весною 2024 року в моду увірвався новий колір — зелена мʼята. Із ним можна зробити і класичний французький френч, і нейл-арт, і навіть 3D-дизайн. “Один факт” пропонуϵ вам подивитись, які варіанти нігтьового дизайну можна зробити в кольорі зеленої мʼяти.

Ще взимку серед українок домінував темно-зелений колір нігтиків, але із настанням весни пріоритети красунь змінились. Модним в найлс-дизайні став більш яскравий, світлий і природній колір зеленої мʼяти.

Класичний френч

Класичний весняний тренч
Класичний весняний тренч

Французький дизайн нігтиків – ідеальний варіант для тих, хто не хоче відмовлятись від класики. Відтінок зеленої мʼяти наносять лише на кінчики нігтів. Таким чином вдаϵться поϵднати відразу 2 сучасних тренди в один. Адже пастельний френч зараз теж в трендах.

Два кольори

Два кольори в дизайні нігтів: темний + світлий
Два кольори в дизайні нігтів: темний + світлий

Якщо поϵднати зелену мʼяту із іншим кольором (наприклад, рожевим або пастельним, бежевим) — то вийде не менш цікавий варіант дизайну, аніж класичний френч. Ефект градіϵнту зробить цей манікюр більш стриманим.

Нейл-арт

весняний дизайн нігтиків в кольорі зелена мʼята
весняний дизайн нігтиків в кольорі зелена мʼята

Поϵднання кольору зеленої мʼяти із квітковим малюнком — один із найбільш ідеальних способів прикрасити свої нігтики навесні 2024 року. Наприклад, на яскраво-зеленій основі можна намалювати маргаритки або сонячні ромашки.

3D-дизайн

Нігтьовий 3D дизайн
Нігтьовий 3D дизайн

Колір зеленої мʼяти чудово поϵднуϵться із обʼϵмним 3D дизайном манікюру. Наприклад, можна зробити класичний френч із обʼϵмними весняними квітами з гель-лаку. А якщо додати до цього трохи блиску, то ваші нігтики засяяють завдяки мерехтливим деталям.

Мʼятний мармур

Дизайн мʼятного мармуру для нігтів
Дизайн мʼятного мармуру для нігтів

Якщо ви знаходитесь в пошуку витонченого дизайну для нігтів — зверніть увагу на дизайн мʼятного мармуру. Такий малюнок буде мати розкішний вигляд та додасть трохи індивідуальності жіночому образу.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.