6 особливостей жінок, через які чоловіки вважають їх недоглянутими: на це дивляться в першу чергу

Чоловіки – найкращі глядачі для чарівної жінки. Водночас вони можуть стати і першими критиками для них же. Ось чому представники сильної статі можуть вважати дівчат недоглянутими.

Сучасні чоловіки виділяють 6 особливостей у зовнішності та манері поведінки жінки, які роблять її не доглянутою. До них належить вживання ненормативної лексики, немите волосся, одяг іншого розміру, недоглянуті руки і пʼяти та неповага до власного взуття.

Немите волосся

Особливості жінки, які здешевлюють її в очах чоловіків
Особливості жінки, які здешевлюють її в очах чоловіків

Багато чоловіків вважають, що брудне волосся – псує образ жінки. Охайність – перше правило справжньої леді, а немите волосся – це неповага не тільки до оточуючих, але й до самої себе.

Використання ненормативної лексики

Жіночність – це те, на що потрібно звертати увагу у власній зовнішності. Ненормативна лексика жіночності точно не додає. Поведінка і манери спілкування – це основа основ для жінки. Якщо жінка в елегантній сукні спілкується вульгарно чи вживає ненормативну лексику – то її точно ніхто не назве жіночною.

Одяг іншого розміру

Особливості жінки, які здешевлюють її в очах чоловіків
Особливості жінки, які здешевлюють її в очах чоловіків

Кожна жінка втрачає власну витонченість, якщо обирає неправильний одяг. Її зовнішній вигляд можуть зіпсувати навіть предмети одягу, підібрані не за розміром. Це сильно здешевлює загальний образ, особливо, якщо одяг пошитий не по фігурі.

Неувага до власного взуття

Справжній доказ жіночої елегантності – це доглянуте та якісне взуття. Доглянута жінка завжди стежить за своїм взуттям. Якщо ж вона завжди ходить в кросівках – то автоматично зводить на нуль власну жіночність.

Недоглянуті руки

Особливості жінки, які здешевлюють її в очах чоловіків
Особливості жінки, які здешевлюють її в очах чоловіків

Руки – візитівка справжньої жінки. Вони не тільки видають ваш вік, але й демонструють, наскільки жінка дбає сама про себе. Шкіра рук повинна бути гладенькою, а нігті – чистими. Бажано мати хоча б мінімальний манікюр. До того ж, це легко втілити в домашніх умовах.

Недоглянуті пʼяти

Жінка не повинна забувати про ніжки та пʼяти. Влітку ми носимо на ногах сукні, спідниці та відкрите взуття. Тому догляд на ними необхідний.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.