Один факт, як із плавлених сирків та ще 3 інгредієнтів приготувати шедевральний салат – рецепт “Білочки”

Плавлений сир є звичним продуктом для більшості українських сімей, і знайдеться майже на кожній кухні. Цей жовтуватий брусочок підкорив усіх своїм ніжним смаком та універсальністю.

Зрозумілість і простота такого продукту, як плавлений сирок, є оманливою – адже з нього можна готувати страви зі справді шедевральним смаком. Одним з таких частувань є салат “Білочка”, який деякі називають “єврейським”. Для приготування знадобляться лише яйця, декілька брусочків плавленого сиру, пара зубчиків часнику і трохи майонезу. Без урахування спецій цей салат налічує всього 4 доволі доступні інгредієнти, що й робить його частим гостем на святкових і щоденних столах. Рекомендуємо спробувати приготувати його за цим рецептом і переконатися самостійно.

Інгредієнти для салату:

  • 3 курячих яйця;
  • 3 плавлених сирки;
  • 100 грамів майонезу середньої жирності;
  • 2 дрібки солі;
  • Мелений перець та інші прянощі за смаком.
Покроковий рецепт салату "Білочка" з плавленим сиром та часником
Покроковий рецепт салату “Білочка” з плавленим сиром та часником

Покроковий рецепт салату «Білочка»:

Яйця необхідно круто зварити – для цього покладіть їх в холодну воду, доведіть до кипіння і після цього варіть ще протягом 10 хвилин. Очистіть їх від шкаралупи та натеріть на дрібній тертушці. А плавлені сирки натирайте на трохи грубішій, в цьому секрет ніжної текстури салату.

Натерті продукти змішайте в глибокій мисці, та вичавіть всі зубчики часнику. Ретельно перемішайте до однорідності, заправте майонезом, додайте сіль із приправами та знову розмішайте. “Білочку” можна подавати з нарізаними помідорками чері, прикрасити зверху зеленню чи подрібненими горішками. Або ж ви можете скористатися його універсальною текстурою та заодно здивувати гостей – варто лише намазати цією смакотою грінки чи прості скибки хліба. Ваш новорічний стіл точно не обійдеться без цього неймовірного салату.

Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.