Мій новорічний стіл буде найгарнішим: серед закусок тарталетки з плавленим сиром та червоною рибкою

Усі намагаються зробити новорічний стіл гарним. От і я не витрачаю багато часу, натомість маю ціле блюдо смачної закуски. Виглядає дуже ефектно й по-багатому.

Вам знадобиться:

  • 12 тарталеток;
  • 200 г філе червоної риби;
  • 200 г плавленого сиру;
  • 1 невеликий пучок зелені.
Тарталетки з сиром та червоною рибою до новорічного столу

За бажанням, тарталетки можна спекти власноруч. Але якщо потрібно зекономити час, то беріть уже готові в супермаркеті. Рибу теж краще купувати вже нарізаною. Бо так тоненько зробити не вийде. Плавлений сир має бути без будь-яких домішок. З зелені доречно брати кріп, та можете замінити й чимось іншим.

Тарталетки з сиром та червоною рибою до новорічного столу

Зелень ретельно вимийте, промокніть паперовим рушником і дрібненько наріжте. Якщо шматочок слабосолоної червоної риби суцільний, наріжте його на тонкі смужки. Відкладіть 12 рибних слайсів для прикраси. Решту наріжте дрібними кубиками.

Плавлений сир типу “Янтар” перекладіть у мисочку, додайте нарізаний кріп і подрібнену рибу. Перемішайте. Якщо маса вийшла надто густа, розбавте невеликою кількістю вершків. Інакше буде незручно працювати далі.

Тарталетки з сиром та червоною рибою до новорічного столу

Перекладіть сирну масу в кондитерський мішечок. Якщо накладатиме сир ложкою, вийде не так гарно. Вичавлюйте сирний крем у тарталетки. Загорніть шматочки риби по спіралі. Вийдуть трояндочки, які встановіть по центру.

Тарталетки з сиром та червоною рибою до новорічного столу

З гілочки зелені зробіть листочок для нашої квітки. Готувати страву треба безпосередньо перед подачею до столу. В іншому разі тарталетки розм’якнуть.

За бажанням, можете урізноманітнити рецепт. Наприклад, додати в центр кожної трояндочки оливку чи замість сиру використати перетерту м’якоть авокадо. Прикрашати тарталетки можна також шматочками огірка, часточками лимона чи червоною ікрою. А замість тарталеток сміливо використовуйте шматочки чорного хліба чи хлібці.

Нові статті

Схожі статті

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?

Журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав 28 років тому – тоді поряд була не Олеся Бацман

Український журналіст Дмитро Гордон поділився у соціальних мережах архівною світлиною. Він показав, який мав вигляд 28 років тому. В чоловіка була тоді зовсім інша зачіска.

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.