Нарешті я навчилася готувати ці курячі котлети з домашнім сиром: тепер їм і худну із задоволенням

Цей рецепт точно стане вашим улюбленим, адже приготування таких котлет не займає багато часу та не потребує особливих навичок. Читайте покроковий алгоритм приготування далі у статті.

Ті, хто любить корисну їжу, не любить смажені страви чи просто намагається схуднути (або всі варіанти в одному) – точно оцінять цей рецепт. Ці котлети з сиром та морквою готуються просто та швидко. Все, що від вас потребується – змішати інгредієнти, сформувати самі котлетки та відправити до духовки.

За цей час ви можете приготувати до них гарнір – картоплю шматочками, швидку кашу чи суміш овочей із відділу заморожених продуктів. Котлети смакують навіть просто так. Вони точно стануть вашим улюбленим варіантом обіду чи вечері. Не вірите? Приготуйте та переконайтесь у цьому самі.

Для приготування нам знадобляться:

  • 500 грамів курячого фаршу;
  • 200 грамів домашнього (кисломолочного) сиру;
  • 100 грамів моркви;
  • Сіль, перець та інші спеції до смаку.

Єдине правило – використовувати не кислий сир, адже це зіпсує весь смак страви.

Спосіб приготування:

Заздалегідь натріть моркву на дрібній тертці, після чого змішайте її з фаршем та кисломолочним сиром у глибокій мисці. Посоліть та поперчіть за смаком, можете також додати інші спеції.

Покроковий рецепт курячих котлет із домашнім сиром та морквою: дієтична та смачна страва
Покроковий рецепт курячих котлет із домашнім сиром та морквою: дієтична та смачна страва

Вимішуйте фарш руками до однорідності. Застеліть деко пергаментом чи фольгою та змастіть невеликою кількістю олії. Змоченими у воді руками сформуйте котлети бажаної форми та розміру, і поки займаєтеся цим, поставте духовку розігріватися до 200 градусів.

Покроковий рецепт курячих котлет із домашнім сиром та морквою: дієтична та смачна страва
Покроковий рецепт курячих котлет із домашнім сиром та морквою: дієтична та смачна страва

Тепер вже сформовані котлети відправляйте випікатися в духову шафу на 30-35 хвилин. Час готовності залежить від потужності вашої духовки, та і від самих котлет, тому перевіряйте їх. Подавати можете з гарніром, соусом, а можете їсти і просто так – ці котлети виходять дуже смачними та достатньо соковитими. Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.