Цей рецепт побив усі рекорди за швидкістю приготування: як зробити ресторанну закуску вдома. Гості ахнуть

Всього за 10 хвилин приготуєте для раптових гостей закуску не згірш магазинної. Головне, щоб у холодильнику знайшовся шматочок твердого сиру, банка тунця та огірочки-корнішони.

Цей рецепт настільки простенький, що приготувати сирні роли вийде у кожного. Навіть кулінари-початківці впораються з поставленою задачею на всі 100%. А рідні лише похвалять за майстерність.

Вам знадобиться:

  • 100 г твердого сиру;
  • 1 зубчик часнику;
  • 50 г маринованих огірків;
  • 70 г консервованого тунця.
Рулет із сиру з тунцем та огірками-корнішонами

Для приготування швидкого сирного рулету сир натріть на тертушці з великими отворами. Викладіть на тарілку й додайте зубчик часнику, який попередньо обчистьте та подрібніть.

Рулет із сиру з тунцем та огірками-корнішонами

Розтопіть сир у мікрохвильовій печі. Достатньо буде 1 хвилини. Огірки тим часом наріжте тонкими кружальцями. Дістаньте розплавлений сир і викладіть його на харчову плівку. За допомогою виделки розтягніть сир, сформувавши прямокутник.

Рулет із сиру з тунцем та огірками-корнішонами

Зверху викладіть кружальця корнішонів. А на них рівномірно розподіліть консервований тунець. Робіть усе дуже швидко, допоки сир не прохолов. Загорніть сир рулетом, допомагаючи собі поліетиленом.

Рулет із сиру з тунцем та огірками-корнішонами

Коли рулет буде сформовано, загорніть у харчову плівку кілька разів. Краї плівки зафіксуйте з обох боків. Відправте в холодильник. Треба витримати хоча б 40 хвилин, щоб сир повністю застиг.

Діставши рулет із холодильника, зніміть плівку, а закуску наріжте під кутом у 45 градусів на порційні шматочки. Як бачите, вийшла ідеальна сирна ковбаска з начинкою з тунцем та огірочком. Можна поласувати родиною на сніданок або приготувати для гостей.

Нові статті

Схожі статті

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.