Замість квашеної капусти роблю моркву по-корейськи за 10 хвилин: рецепт, щоб вийшло смачніше, ніж у магазині

Нереально смачна та пікантна морква по-корейськи: трішки прянощів, кислоти, ароматності - це все про неї. Час розкривати секрет рецепту, який сподобається кожному.

Корейська кухня відома своєю різноманітністю, смаком і, звичайно ж, унікальною специфікою приготування. Одна з найпопулярніших страв – це корейська морква, яка не тільки додасть яскравості на ваш стіл, а й приголомшить своїм неповторним смаком кожного. Приготувати цю страву можна дуже швидко, буквально за 10 хвилин. Ось простий рецепт, який ви можете спробувати вдома.

Рецепт домашньої моркви по-корейськи за 10 хвилин: впорається кожен
Рецепт домашньої моркви по-корейськи за 10 хвилин: впорається кожен

Інгредієнти:

  • морква 7-8 шт.
  • цукор 2 ч. л.
  • сіль 1 ч. л.
  • олія 100 г
  • столовий оцет 3 ст. л.
  • часник 2 зубчики
  • приправа для моркви по-корейськи

Для початку наріжте моркву на тонкі солом’яні смужки або на кільця. Потім у глибокій мисці змішайте часник та столовий оцет з приправою. Додайте до цієї суміші моркву, а також цукор, сіль, олію. Важливо переконатися, що цукор та сіль розчинилися повністю, для того щоб смакова гармонія була ідеальною. Після цього ваша морква буде готова до подальшого використання або подачі на стіл.

Покладіть мариновану моркву в глибоку миску і все – готово! Цей простий рецепт корейської моркви за 10 хвилин допоможе вам швидко приготувати смачну закуску. Він може бути адаптований до ваших смакових уподобань. Якщо ви любите пікантні страви, можете додати більше меленої паприки чи смаженого перцю. Якщо ж вам більше подобається солодкий смак, збільшіть кількість цукру. А також можна експериментувати з додаванням інших інгредієнтів, таких як кунжутні насіння, зелена цибуля тощо.

Рецепт домашньої моркви по-корейськи за 10 хвилин: впорається кожен

Цей смачний салат не лише задовольнить ваші гастрономічні бажання, але й додасть яскравість і оригінальність вашому столу. Спробуйте його наступного разу, коли захочете щось нове для свого меню!

Нові статті

Схожі статті

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".

Новий рік 2025: які кольори не любить володарка року Зелена Деревʼяна Змія і в чому краще її зустрічати

Через 71 день в двері мільйонів мешканців планети Земля постукає Новий, 2025-й рік. Читайте в матеріалі "Одного Факту" – під знаком кого він пройде і що краще вдягти до святкового столу.

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.