Салат подаю не до млинців, а разом із млинцями: виходить доволі цікаве поєднання компонентів і смаків

Цей незвичний салат можна готувати у будень чи на свята. Гості, напевно, подібного поєднання млинців з овочами ще ніколи не куштували. Тож є шанс здивувати й отримати купу компліментів.

Салат виходить незвичним на вигляд і цікавим на смак. Обов’язково спробуйте приготувати, щоб страва стала вашою улюбленою.

Вам знадобиться:

  • 200 г копченої ковбаси;
  • 4 великих яйця;
  • 1 огірок;
  • 2 зубці часнику;
  • 3 гілочки кропу;
  • 2 ст.лож. майонезу;
  • 2 ст.лож. сметани;
  • 2 ст.лож. олії
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 1 дрібка солі.
Салат із млинцями, ковбасою та яйцями

Починайте готувати салат із приготування млинців. У мисочку розбийте яйця, посоліть, поперчіть та збийте вінчиком, щоб маса стала однорідною. Можете додати ще й 1 ст.лож. борошна або влити трішки молока чи вершків. Так млинці вийдуть ніжнішими. Якщо додати майонез, млинці стануть солонуватими й більш пружними.

Салат із млинцями, ковбасою та яйцями

На пательні обсмажте на олії 4 млинці з обох боків до золотавого кольору. Вони мають бути тоненькими. Сковорідку беріть невеликого діаметра. Перекладіть готові млинці на тарілку й залиште, щоб прохолонули. Після цього наріжте соломкою.

Салат із млинцями, ковбасою та яйцями

Копчену ковбасу позбавте від плівки й наріжте тонкою соломкою. В принципі, можете скористатися вареною чи напівкопченою ковбаскою. Огірок вимийте, обсушіть й наріжте соломкою. Якщо шкірочка не грубка, можете її не зрізати. Кріп вимийте, просушіть, дрібненько наріжте.

Салат із млинцями, ковбасою та яйцями

У миску викладіть млинці, ковбасу, огірок, вичавлений часник та зелень. Заправте майонезом та сметаною. Посоліть, поперчіть й акуратно перемішайте. Викладіть салат гіркою на тарілку, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу.

Нові статті

Схожі статті

Що стало з 5 українськими зірками, які втратили дітей: Ада Роговцева, Віктор Павлік, Ліза Глінська і ще 2

Життя з важкою ношею може торкнутись не тільки звичайних українців, але й зірок. Хто із відомих людей пережив своїх дітей та йде з цим тягарем далі – читайте про це в матеріалі "Одного Факту".

Покращення у фінансах та хвиля позитиву: 5 знаків Зодіаку в другій половині жовтня спіймають удачу за хвіст

Друга половина жовтня 2024 року стане неймовірно вдалою для 5 знаків Зодіаку. Кого чекатиме покращення у фінансах, а хто – впіймає удачу за хвіст? Прогноз астрологів розповість усі подробиці.

Оксана Білозір відповіла вдові Яремчука: “Хто така Дарина? Вона – дружина Назарія Яремчука. Я – артистка”

Нещодавно співачка Оксана Білозір піддала критиці фільм, створений родиною Назарія Яремчука. Відповідь від його другої дружини Дарини не забарилася, але Білозір все одно залишилась при своїй думці.

Неодноразово співала в шоу “Караоке на Майдані”, але ніколи не перемагала: з чого починала Тіна Кароль

Зірка української естради Тіна Кароль розпочинала творчий шлях з… вуличного конкурсу. Зараз мало хто памʼятає, але свій вокал співачка вперше демонструвала в шоу "Караоке на Майдані".