Продукти найпростіші, а смак неперевершений: крабові палички з сирною начинкою гідні Мішленівської зірки

Прикрасити святковий стіл можна дуже оригінальною закускою, а саме сирними кульками з крабових паличок. Коштує подібна страва недорого, а вигляд матиме дорогого ресторанного наїдку.

Сирні кульки з присипкою з крабових паличок не лише апетитні на вигляд. Вони ще й дуже смачні.

Вам знадобиться:

  • 200 г крабових паличок;
  • 200 г твердого сиру;
  • 100 г плавленого сиру;
  • 100 г майонезу;
  • 2 великих яйця;
  • 2 зубці часнику.
Сирні кульки з крабовими паличками

Крабові палички натріть на дрібній тертушці. Щоб це було легше робити, поставте їх на 20 хвилин до морозилки. Заразом туди ж відправте й плавлений сирок, який потім теж натрете. Твердий сир натріть на такій же дрібній тертці.

Сирні кульки з крабовими паличками

Яйця зваріть круто. Покладіть у холодну воду й поставте на плиту. Зробіть вогонь нижче середнього. Після закипання витримайте 9 хвилин. Гарячу воду злийте, а яйця залийте холодною.

Коли охолонуть, обчистьте й натріть на дрібній тертушці. У глибокій мисці з’єднайте твердий та плавлений сири. Додайте яйця та часник, пропущений крізь прес. Заправте майонезом і перемішайте.

Сирні кульки з крабовими паличками

Маса має вийти щільною, злегка липкою й триматися купи. Руки намочіть і сформуйте кульки завбільшки з волоський горіх. Притисніть, щоб вони були щільними. Обваляйте їх у стружці крабових паличок і викладайте на блюдо.

Сирні кульки з крабовими паличками

Якщо відразу не подаватимете до столу, накрийте закуску мисочкою та поставте до холодильника. Так крабові кульки не обвітряться. Перед подачею до столу прикрасьте свіжою зеленню.

Заправляти закуску можна не лише майонезом. За бажанням, можете взяти сметану чи натуральний йогурт. Додавайте в сирну масу по окремо або ж змішайте з майонезом навпіл.

Нові статті

Схожі статті

Новий рік 2025: які кольори не любить володарка року Зелена Деревʼяна Змія і в чому краще її зустрічати

Через 71 день в двері мільйонів мешканців планети Земля постукає Новий, 2025-й рік. Читайте в матеріалі "Одного Факту" – під знаком кого він пройде і що краще вдягти до святкового столу.

“Залишайся в Європі”: Винник “намилився” в Харків, але віддана “вовчиця” відмовила його від цього кроку

Співак Олег Винник, який понад 2 роки тому виїхав до Німеччини – на тлі анонсу про своє повернення на сцену заявив, що… хоче зустрітись із прихильницями в Харкові.

Кішка Тейлор Свіфт та ще 2 найбагатші тварини в світі – більшість людей про такі гроші тільки мріють

Серед пухнастих улюбленців також є свої мільйонери. "Один Факт" пропонує до вашої уваги трійку найбагатших чотирилапих, які володіють велетенськими фінансовими статками.

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.