Забудьте про звичайне: як приготувати грибне масло, яке і на бутерброд можна намастити, і в пюре додати

Забудьте про звичайне – грибне масло може стати справжнім відкриттям для вас. Пропонуємо спробувати приготувати грибне масло за найпростішим рецептом.

Грибне масло – це смаковитий і ароматний додаток до різних страв, який може надати вашим стравам певної родзинки і аромату. Його можна використовувати як для смаження, так і для ароматизації соусів, супів, паст та інших страв. Приготувати грибне масло вдома досить просто, і цей процес не забере багато часу.

Кулінари розповіли, як приготувати грибне масло
Кулінари розповіли, як приготувати грибне масло

Інгредієнти:

  • печериці – 350 г
  • часник – 2 зубчики
  • вершкове масло – 200 г
  • сіль та перець – за смаком
  • цибуля

Почнімо з підготовки інгредієнтів. Спочатку необхідно помити печериці та підготувати цибулю. Після цього наріжте печериці на невеликі шматочки. Якщо ви вирішили додати цибулю, наріжте її теж дрібненько.

Далі візьміть часник, необхідно нарізати його на тонкі пластинки. Ви також можете використовувати прес для часнику, щоб отримати ще більш дрібні шматочки. Потім розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте вершкове масло. Почекайте, поки масло розтане і стане рідким.

Наступним кроком додаємо нарізані печериці та часник до розігрітого вершкового масла на сковороду. Готуємо їх протягом 8-10 хвилин, коли печериці стануть м’якими і почнуть виділяти сік. Додайте також цибулю до печериць і часнику на останній стадії приготування. Смажте її до м’якості. Можете посмачити масло за смаком, додавши сіль та перець.

Після того, як всі інгредієнти будуть готові, зніміть сковороду з вогню і дайте грибному маслу трохи охолонути. Перекладіть грибне масло в контейнер і зберігайте його в холодильнику. Воно буде готове до використання протягом кількох годин.

Ваше домашнє грибне масло готове! Використовуйте його для смаження м’яса, риби, приготування супів або просто на бутерброди. Цей рецепт додасть вашим стравам особливий смак і аромат грибів.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.