З цим інгредієнтом набагато смачніше: швидкий та покроковий рецепт мʼяса по-французьки з ананасом

Існує безліч варіантів приготування цієї страви, але ця найсмачніша: як приготувати м'ясо по-французьки з ананасом, яке буде танути в роті. Покроковий рецепт.

М’ясо по-французьки – це вишукана страва, яка завжди привертає увагу на столі. А ще коли до неї додають ананас, це стає справжнім кулінарним шедевром. Поєднання ніжного м’яса зі солодкими і кисло-солодкими нотками ананаса робить це блюдо неперевершеним в своїй ніжності та смакових відтінках.

Інгредієнти:

  • свинина – 400 г
  • ананаси консервовані – 120 г
  • твердий сир – 100 г
  • цибуля – 1 шт.
  • майонез – 4 ст. л.
  • сіль, перець за смаком

Першим кроком необхідно ретельно промити м’ясо під холодною водою, щоб видалити залишки крові та інших забруднень. Потім наріжте свинину на тонкі шматочки та відбийте, щоб зробити їх ніжними та соковитими. Цей крок допоможе забезпечити рівномірне приготування м’яса та підвищить його ніжність.

Рецепт, як приготувати мʼясо по-французьки з ананасом. Фото з Youtube-каналу @VictoriaSonyachna
Рецепт, як приготувати мʼясо по-французьки з ананасом. Фото з Youtube-каналу @VictoriaSonyachna

Підготуйте форму для випічки, покладіть в неї папір або змастіть олією, щоб уникнути пригоряння м’яса. Розташуйте кожен шматок м’яса на підготовленій формі та зачиніть їх за допомогою майонезу, який додасть страві більше соковитості та аромату.

Після цього приготуйте цибулю, нарізавши її тонкими кільцями, та розкладіть на кожен шматок м’яса. Покладіть ананас на верхню частину кожного шматка. Не забудьте про сир – посипте м’ясо тертим сиром, щоб додати до страви більше смаку та текстури.

Рецепт, як приготувати мʼясо по-французьки з ананасом. Фото з Youtube-каналу @VictoriaSonyachna
Рецепт, як приготувати мʼясо по-французьки з ананасом. Фото з Youtube-каналу @VictoriaSonyachna

Останній етап – запікання у духовці. Розігрійте духовку до 180°С та поставте підготовлену форму з м’ясом в середину. Запікайте протягом 40 хвилин або до того часу, поки м’ясо не стане золотистим та хрустким зверху.

Готове свиняче по-французьки з ананасом – це чудова страва, яка вразить вашій сім’ї та гостям своїм смаком та ароматом.

Нові статті

Схожі статті

Яблука пролежать до глибокої весни: ось ці поради допоможуть зберегти популярний фрукт свіжим та соковитим

Яблука – один із найголовніших фруктів осені. Їх можна зберігати довго без консервації. Але для цього потрібно дотримуватись певних правил та умов. Дізнайтесь, як зберегти яблучний врожай до весни.

“Продав будинок, працював в таксі”: актор серіалів Валентин Томусяк розповів, чим займався останні роки

Валентин Томусяк – актор театру та кіно, відомий по ролі Павла в серіалі "Тільки кохання" (2010 рік). Артист розповів, з якими викликами він та його дружина Катя Тишкевич зіштовхнулись в 2022 році.

Ліниві вареники по-львівськи: як приготувати українські палюшки на обід – особливий рецепт від господині

Ліниві вареники по-львівськи або палюшки – традиційна страва української національної кухні. Як їх приготувати швидко та смачно – читайте в рецепті, який для вас підготував "Один Факт".

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?