Несправедливо забутий єврейський салат з 90-х, який стане справжньою окрасою столу: візьміть 4 інгредієнти

Пригадайте простенький єврейський салат, яким наші бабусі годували дідусів і зробіть для своїх. На все про все піде не більш як 10 хвилин. Екзотичні продукти не знадобляться. Все є під рукою.

Вам знадобиться:

  • 160 г плавленого сиру;
  • 4 яйця;
  • 1 зубчик часнику;
  • 50 г майонезу;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.
Єврейський салат із 90-их

Для єврейського салату треба зварити яйця. Дістаньте їх із холодильника завчасно, щоб не були холодними. Закип’ятіть воду, посоліть й опустіть в окріп яйця. Так надалі зможете легко їх почистити.

Єврейський салат із 90-их

Варіть 10 хвилин, після чого опустіть у холодну воду. Коли яйця прохолонуть, обчистьте й натріть на тертушці з великими отворами. Плавлені сирки позбавте від упакування й теж натріть на тертушці.

Змішайте яйця з сиром. Додайте зубчик часнику, який почистьте та пропустіть крізь прес. Присипте чорним перцем. Викладіть майонез. Перемішайте масу. Поставте на тарілку кондитерське кільце.

Єврейський салат із 90-их

Наповніть його салатом. Легенько утрамбуйте. Витримайте 30 хвилин у холодильнику. Після цього кільце зніміть, а єврейський салат прикрасьте свіжими гілочками зелені й подавайте до столу.

За бажанням можете урізноманітнити закуску вареною й натертою на тертушці морквою. Буде яскравіше й смачніше. Якщо не любите часник, можете не додавати. Але так утратиться ексклюзивна нотка.

Єврейський салат із 90-их

Якщо хочеться чогось більш ситного, можете додати варені шматочки курки та нарізану кубиками варену картоплю. За відсутності кулінарного кільця можете викласти салат гіркою, попередньо підклавши на тарілку листя ретельно вимитого салату.

Спеції можете додавати будь-які. Але постарайтеся не ризикувати з тими, якими раніше не користувалися, адже страва може набути зовсім неочікуваного присмаку.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.