У будень чи на свято готую рибний салат: всього 3 інгредієнти, а гості ніяк не можуть вгадати, що всередині

Приготувати цей рибний салат зовсім нескладно. А от гості добряче морочаться, щоб визначити, з яких інгредієнтів насправді його зроблено. Тим часом набір продуктів мінімальний.

Вам знадобиться:

  • 2 риби минтаю;
  • 400 мл огіркового розсолу;
  • 3 яйця;
  • 2 цибулини;
  • 3 ст.лож. майонезу;
  • 0,3 ч.лож. солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю.
Рибний салат з минтаєм та яйцями

Щоб приготувати рибний салат, візьміть два середніх минтаї загальною вагою 800 г. Вимиту й почищену рибу наріжте на шматочки. Складіть у каструлю. Залийте огірковим розсолом.

Поставте на вогонь. Доведіть до кипіння. Після цього варіть близько 7 хвилин, прикрутивши вогонь. Залиште минтай в розсолі. Бажано на всю ніч, та якщо поспішаєте, дочекайтеся хоча б, поки прохолоне.

Рибний салат з минтаєм та яйцями

Позбавте тушки від кісточок, а рибне м’ясо поламайте руками на дрібні шматочки. Цибулю наріжте чверть кільцями. Варені яйця – кубиками. У салатник на низ викладіть цибулю, потім рибні шматочки. І врешті яйця. Посоліть та поперчіть. Перемішайте.

Рибний салат з минтаєм та яйцями

Викладайте у салатницю кілька ложок підготовленої маси. Робіть сіточку з майонезу. Потім знову салат і знову майонез. Верхній шар має бути майонезним. Прикрасьте по краях гілочками свіжої зелені, а по центру – кубиками помідорів.

Рибний салат з минтаєм та яйцями

Рибний салат має просотатися хоча б пів години, а краще 2 години. Після цього можна подавати до столу. Минтай через варіння у розсолі набуває незвичайного смаку. Тому ніхто й не може втямити, з чого зроблено страву.

За бажанням, можете замінити минтай на хек чи тріску. З будь-яким із цих видів риб салат вийде просто ідеальним на смак. Всі – і домашні, й гості – обов’язково попросять добавки.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.