Неперевершені оладки з капусти на кефірі: смачний, швидкий та бюджетний рецепт сніданку від Лілії Ребрик

Рецепт Лілії Ребрик - це чудовий спосіб урізноманітнити своє меню та зробити сніданок не лише смачним, але й корисним. Спробуйте приготувати ці оладки і переконайтеся самі, що вони неперевершені!

Неперевершені оладки з капусти на кефірі: смачний, швидкий та бюджетний рецепт сніданку від Лілії Ребрик
Відома українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик завжди рада поділитися з публікою своїми кулінарними секретами. Нещодавно вона презентувала новий рецепт оладок з капусти на кефірі, які не лише неймовірно смачні, але й дуже швидкі та бюджетні у приготуванні.

“Я обожнюю готувати оладки, адже це чудовий спосіб почати день”, – зізнається Лілія. “Ці оладки з капусти – моя нова улюблена страва. Вони не лише дуже смачні, але й неймовірно корисні, адже багаті на вітаміни та мінерали”.

Рецепт оладок простий і не потребує багато часу.

Інгредієнти:

  • 500 г капусти
  • 1 яйце
  • 1 склянка кефіру
  • 2 столові ложки борошна
  • 1/2 чайної ложки соди
  • 1/4 чайної ложки солі
  • Цукор за смаком (за бажанням)
  • Олія для смаження

Приготування:

Капусту дрібно наріжте у блендері або натріть на тертці. У великій мисці змішайте нарізану капусту з яйцем, кефіром, борошном, содою, сіллю та, за бажанням, цукром. Ретельно перемішайте отриману масу.

Розігрійте олію на сковорідці та викладайте тісто ложкою, формуючи оладки. Смажте оладки з обох сторін до золотистого кольору. Подавайте оладки з сметаною, йогуртом, варенням або медом.

Картопляні оладки із сиром пармезан
Капустяні оладки по рецепту Лілії Ребрик

“Ці оладки – чудовий спосіб розпочати свій день”, – каже Лілія. “Вони ситні, смачні та неймовірно корисні. А найголовніше – їх дуже легко приготувати, навіть якщо у вас мало часу”.

Шанувальники Лілії Ребрик вже встигли спробувати її рецепт оладок з капусти і залишилися у захваті. “Ці оладки просто неймовірні!”, – пише одна з прихильниць акторки. “Вони такі смачні, що я не можу повірити, що вони такі прості у приготуванні”. “Це новий улюблений рецепт сніданку в моїй родині!”, – додає інша.

Рецепт Лілії Ребрик – це чудовий спосіб урізноманітнити своє меню та зробити сніданок не лише смачним, але й корисним. Спробуйте приготувати ці оладки і переконайтеся самі, що вони дійсно неперевершені!

Нові статті

Схожі статті

5 подарунків від свекрухи, які не можна приймати, бо притягують сварки та хвороби: життєві народні прикмети

Якщо у вас не складаються стосунки із мамою чоловіка – то до подарунків свекрухи слід ставитись із особливою увагою. Є речі, які взагалі приймати не варто, бо вони обернуться суцільними проблемами.

Суддя “МастерШеф” Ярославський розсекретив, чому не можна купувати яскраву курагу – “Не натуральна”

Український ресторатор та суддя з кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський розповів, як правильно обирати на базарі курагу. Ось чому помаранчеву краще не брати.

“Смажене” господарське мило: ось навіщо мильну стружку кладуть на розігріту пательню

Господарське мило – дешевий та ефективний засіб, який допоможе вирішити безліч різноманітних питань. Розповідаємо, як від допомагає очищувати пательню від нагару та жиру.

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.