Побачила подачу крабового салату в гостях і сама тепер так роблю: на кружальцях ананасу виглядає апетитно

Гості першим ділом звернуть увагу на цю яскраву крабову закуску. Тому обов'язково приготуйте до свята, щоб здивувати близьких та отримати відгуки схвалення та захоплення.

Вам знадобиться:

  • 6-8 кілець консервованих ананасів;
  • 200 г крабових паличок;
  • 100 г твердого сиру;
  • 3 яйця;
  • 1 ст.лож. майонезу;
  • 20 г листя салату Айсберг.
Крабовий салат на ананасових кільцях

Крабова закуска на ананасових кільцях виходить дуже гарною. Готується все доволі просто. Кільця ананасів бажано брати меншого розміру. Витягніть їх із сиропу й дайте трішки підсохнути.

Крабовий салат на ананасових кільцях

Яйця зваріть круто. Коли прохолонуть, обчистьте. Наріжте дрібними кубиками. З крабових паличок зніміть плівку. Теж наріжте кубиками. Замість крабових паличок, якщо є можливість, можете використати креветки, кальмари чи слабо солену червону рибу.

Крабовий салат на ананасових кільцях

Сир наріжте невеликими кубиками – такого ж розміру, як в яєць та крабових паличок. Так буде набагато красивіше. Сир можете брати твердий або напівтвердий. Змішайте всі нарізані інгредієнти в одній мисці.

Крабовий салат на ананасових кільцях

Заправте майонезом. Не кладіть соусу занадто багато, бо салат попливе. Якщо любите петрушку з кропом, можете додати трішки для яскравості. Також дозволяється додати 2-3 ложки відвареного рису. А ще нарізаний кубиками огірок. Але можете обійтися і без цього.

Листя салату Айсберг (замість нього може бути фріліс чи романо) вимийте й просушіть. На кожне кільце ананаса викладіть листочок салату. Потім гіркою викладіть крабову начинку. Перекладіть на блюдо й відразу ж подавайте до столу.

Якщо готуєте інгредієнти з вечора, збирати докупи не бажано. Викладайте салат на ананас безпосередньо перед подачею. Крабові палички з намороззю не купуйте. Це означає, що їх повторно заморожували.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.