Сосиски в тісто не загортаю, а роблю дещо інше: у такому виді ковбаски можна подавати на сніданок чи вечерю

Якщо набридли сосиски в тісті, спробуйте запекти їх зовсім по-іншому. Страва без борошна вийде менш калорійною. Сосиски нафаршируємо сиром. Смакуватиме як на сніданок, так і на вечерю.

Вам знадобиться:

  • 8 сосисок;
  • 80 г твердого сиру;
  • 1 дрібка хмелі-сунелі;
  • 1 г італійських трав;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 0,1 ч.лож. солі.
Сосиски, фаршировані сиром, на сніданок

Сосиски для запікання можете брати будь-які. Навіть підкопчені, тоді страва набуде приємного копченого аромату. Та все ж краще купити щось більш нейтральне.

Звільніть сосиски від плівки. Кожну розріжте вздовж посередині, не дорізаючи до країв 1 см. Стежте, щоб не прорізали виріб наскрізь. У такому разі сир під час запікання може витекти.

Сосиски, фаршировані сиром, на сніданок

Сир натріть на дрібній тертушці. Можете брати твердий або моцарелу чи сулугуні. В отвори, які зробили в сосисках, засипте тертий сир. За бажанням, сир можете урізноманітнити подрібненою зеленню, майонезом із часником, пропущеним крізь прес.

Сосиски, фаршировані сиром, на сніданок

Викладіть підготовлені напівфабрикати у форму, яку вистеліть пергаментним папером. Зверху присипте спеціями. Можете взяти ті, що вказані в рецепті, або обрати на власний смак.

Сосиски, фаршировані сиром, на сніданок

Випікайте сосиски з сиром за температури 180 градусів протягом 25 хвилин. Замість запікання можна просто підсмажити начинені вироби на пательні під кришкою. У такому разі страва буде готовою набагато швидше.

Подавайте до столу, допоки сосиски з сиром гарячі. На гарнір можете взяти картопляне пюре, присипане свіжою зеленню. Або макарони чи будь-яку кашу. Готується страва дуже швидко, натомість має зовсім інший смак і вигляд, ніж якби ви поклали на тарілку звичайні відварені ковбаски.

Нові статті

Схожі статті

Зубаста історія за невеликі гроші: співак Alekseev розповів, яку суму заплатив за вініри – майже півмільйона

Український співак Alekseev заговорив про витрати на зірковий образ. Зокрема, він назвав точну суму грошей, яку заплатив за встановлення вінірів. Сума немаленька, але могло б бути й набагато більше.

Що стало з Даном Баланом – зіркою 2000-х, який співав у Молдові, Україні, але живе не в цих країнах

Дан Міхайович Балан – молдавський співак, який з 2019 по 2020 рік був наставником українського вокального шоу "Голос країни". Куди зник артист зараз і чим займається? Розповідаємо деталі.

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.