Знайомі дивуються, як я поєдную макарони з кабачками: тим часом домашні звикли й просять готувати щодня

Напевно, ніхто з вас не поєднував макарони з кабачками. А марно. Страва готується швидко, є легкою, до того ж по кишені не вдарить. Тож для теплого ранку чи вечора якраз те, що треба.

Вам знадобиться:

  • 200 г макаронів;
  • 400 г кабачків;
  • 50 г вершкового масла;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 0,5 ч.лож. сухого часнику;
  • 1 дрібка чорного перцю (меленого);
  • 0,25 ч.лож. солі.
Сніданок із макаронів та смажених кабачків

Для макаронів із кабачками овочі краще брати молоденькі з дрібним насінням та тонкою шкуринкою. Найдоцільніше взяти спагеті, але підійдуть й інші види пасти. Замість сухого часнику можете скористатися свіжим.

Сніданок із макаронів та смажених кабачків

Кабачки вимийте й обсушіть. Молоді плоди можна не чистити й не вирізати насіння. Тільки ретельно вимийте. Якщо перезрілі, то позбавте від шкуринки та насіння. Наріжте їх невеликими шматочками.

Поставте пательню на середній вогонь. Влийте олію та додайте вершкове масло. Коли розігріються, викладіть кабачки. Смажте на сильному вогні 5 хвилин, постійно помішуючи, щоб не підгоріли. Має з’явитися рум’яна скоринка. Кабачки посоліть, поперчіть, присипте сухим часником. Перемішайте.

Сніданок із макаронів та смажених кабачків

Пасту закладіть у киплячу підсолену воду. Проваріть, але не до повної готовності. Макарони не повинні розваритися. Прочитайте на пакуванні, скільки хвилин треба варити, і зніміть із плити на 1 хвилину раніше.

Сніданок із макаронів та смажених кабачків

Відкиньте на друшляк, щоб позбутися води. Після цього відправте макарони на сковорідку до кабачків і перемішайте. Витримайте 2 хвилини й зніміть з вогню. Перекладіть на тарілки й подавайте до столу.

За бажанням, можете притрусити натертим пармезаном чи будь-яким твердим сиром. Влітку чи восени страва вийде зовсім не дорогою. З таким сніданком чи вечерею упорається будь-яка господиня, оскільки все робиться дуже просто.

Нові статті

Схожі статті

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.

Ольга Цибульська – українська Коко Шанель: кума DZIDZIO здивувала, як виглядає з самого ранку – фото

Українська співачка Оля Цибульська перевтілилась в українську Коко Шанель. Для цього їй не знадобилось ані купа макіяжу, ані розкішні наряди. Достатньо було лише… встати з ліжка вранці.