Прості та найсмачніші. Як швидко підсмажити кабачки кружальцями з часничком: на цей запах і сусіди зійдуться

Ви витратите максимум 10 хвилин вашого часу та отримаєте смачний перекус: рецепт кабачків з часником, від якого будуть в захваті всі ваші гості.

Кабачки – це одна з найулюбленіших овочевих страв, які можуть бути приготовані різними способами. Одним з найпростіших і найсмачніших способів їх підготовки є смаження кабачків кружальцями з додаванням часничка. Щоб приготувати кабачки смажені кружальцями з часниковим соусом, спочатку треба підготувати всі необхідні інгредієнти.

Інгредієнти:

  • кабачки — 2 шт.
  • борошно
  • олія
  • кріп
  • часник — 3 зубчики
  • сіль, перець — щіпка
  • оцет — 1 ч. л.
  • цукор — 1 ч. л. без гірки

Спершу кабачки потрібно трішки посолити і залишити на 10 хвилин, щоб зійшов зайвий сік. Під час цього часу можна підготувати соус. Для цього в невеликій ємності потрібно змішати дрібно нарізаний часник, сіль, перець, оцет і цукор. Перемішайте ці інгредієнти до однорідної маси, перевірте смак соусу і, за необхідності, додайте більше часнику, спецій, оцту чи цукру, щоб досягти бажаного смаку.

Кулінари поділились лайфхаком, як швидко підсмажити кабачки з часником. Фото з YouTube-каналу @GalyaKurpikova
Кулінари поділились лайфхаком, як швидко підсмажити кабачки з часником. Фото з YouTube-каналу @GalyaKurpikova

Для початку, треба насипати борошно в неглибоку тарілку. Після цього потрібно розігріти пательню з олією на середньому вогні, щоб приготувати кабачки. Після цього кабачки слід обваляти в борошні і смажити на розігрітій олії до золотистого кольору. Після смаження кабачки можна викласти на паперові рушники, щоб зняти зайву олію.

Кулінари поділились лайфхаком, як швидко підсмажити кабачки з часником. Фото з YouTube-каналу @GalyaKurpikova
Кулінари поділились лайфхаком, як швидко підсмажити кабачки з часником. Фото з YouTube-каналу @GalyaKurpikova

Готові кружальці складаються шарами у зручну ємність та помастивши кожний шар соусом. Ті, хто не люблять оцет, можуть просто посипати шари подрібненим часником. Готові кабачки можна подавати гарячими з підготовленим раніше часниковим соусом, який надає страві ароматний запах і смак, з яким і ваші сусіди обов’язково зійдуться за столом.

Кабачки, які підсмажуються кружальцями з часничком, стають ідеальним вибором для швидкої та смачної страви. Завершальним акордом є посипання готових кабачків дрібно нарізаним кропом, що додає страві свіжість та аромат. Цей простий рецепт з часничком не лише задовольняє гостей, але і манить запахом, який не залишить байдужим навіть сусідів.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.