На літо те, що треба! Не думайте, що приготувати з кабачків – робіть рулети. Смачно і готуються елементарно

Якщо ви хочете здивувати ваших гостей незвичною та нереально смачною закускою, то приготуйте рулетики з кабачків. Сусіди будуть просити у вас цей рецепт.

Літні закуски завжди вражають своєю свіжістю та смаком. Один із варіантів – рулетики з кабачків, що стають справжньою вишуканістю на будь-якому столі. Рулетики з кабачків вважаються легкою і ситною альтернативою традиційним важким стравам. Їх можна подавати як окрему страву або як гарнір до основного блюда. Головна перевага цього блюда полягає в його варіативності — ви можете використовувати різні начинки та соуси, щоб створити різноманітні смакові поєднання.

Інгредієнти:

  • 2 середніх кабачка
  • 2 яйця
  • 100 г твердого сиру
  • 1−2 зубчики часнику
  • 1 помідор
  • 2−3 ст. л. майонезу (сметани)
  • трохи борошна
  • невеличкий пучок зелені
  • сіль

Початок процесу приготування рулетиків з кабачків включає підготовку овочів: їх ретельно миють і нарізають на тонкі смужки для зручності обгортання. Потім кабачки обсипаються сіллю з обох сторін і залишаються протягом 10 хвилин для підсолення.

Кулінари розповіли, як приготувати рулети з кабачків. Фото з YouTube-каналу @smachna_storinka
Кулінари розповіли, як приготувати рулети з кабачків. Фото з YouTube-каналу @smachna_storinka

Для начинки сир натирають на тертці, часник і зелень дрібно нарізають, після чого всі інгредієнти змішуються з майонезом до однорідності. Помідори промивають, видаляють серцевину і ріжуть м’ясисту частину на дрібні кубики.

Після підготовки начинки, кабачки обваляються в борошні, занурюються в яйця і обсмажуються на сковорідці до золотистості з обох сторін. Обсмажені кабачки потім потрібно залишити охолонути перед наступним етапом.

Кулінари розповіли, як приготувати рулети з кабачків. Фото з YouTube-каналу @smachna_storinka
Кулінари розповіли, як приготувати рулети з кабачків. Фото з YouTube-каналу @smachna_storinka

Далі, кожна смужка кабачка намазується начинкою і нарізаними помідорами, після чого їх обережно загортають у рулетики. Щоб забезпечити надійність форми, рулетики фіксуються шпажками.

Ці кабачкові рулетики стануть чудовим варіантом для обіду чи вечері. Вони не лише смачні, а й дуже корисні, оскільки кабачки містять багато вітамінів та мінералів. Така страва збагатить ваше меню різноманіттям і точно сподобається всім членам сім’ї.

Нові статті

Схожі статті

Проміняв Нелю Шовкопляс на кіно: Єгор Гордєєв взяв собі підробіток – куди він пішов після “Сніданку з 1+1”?

Відомий ведучий з ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв знайшов собі нову роботу. Розповідаємо, в якому ще проєкті українського виробництва можна буде його побачити.

“Обійми”: вокаліст “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника на сцені Палацу спорту

Вокаліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук здійснив мрію шанувальника під час концерту. Хлопець на імʼя Стас давно бажав заспівати на сцені поряд з кумиром. І це бажання, нарешті, здійснилося.

Найкраще добриво для грошового дерева: ось чим підживити товстянку, щоб вона обросла здоровим листям

Грошове дерево або товстянка – одна із найулюбленіших рослин в багатьох квітникарів. Його легко вирощувати в домашніх умовах. Головне – знати правила підживлення.

24-річна дружина Володимира Остапчука за 1,5 місяці до пологів “зловила” паніку: “Я нічого не розумію”

Дружина 39-річного шоумена Володимира Остапчука розповіла про емоції майбутньої мами. До пологів залишається лише 1,5 місяці, а в Каті Полтавської - ще багато клопоту.