2 інгредієнти і вечеря на столі! Рецепт смачнющої запіканки з кабачків та сосисок – мінімум часу та коштів

Якщо ви хочете якось урізноманітнити вашу вечерю та додати до вашого раціону щось незвичне - обов'язково приготуйте запіканку з кабачків та сосисок.

Запіканка – це простий, але смачний варіант страви, яка може стати ідеальною як для буденного обіду, так і для святкового столу. Цей рецепт вирізняється своєю простотою та доступністю інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • 1 кабачок
  • 2 червоні цибулини
  • 2 яблука без шкірки та серцевин
  • 12 сосисок
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. меду
  • 1 ч. л. французької гірчиці
  • сіль та перець до смаку

Для приготування цієї страви спочатку потрібно розігріти духовку до температури 220 градусів за Цельсієм. Далі на великій деко або в формі для запікання необхідно розташувати нарізані кружальця кабачків, шматочки яблук і сосиски. Таке поєднання інгредієнтів дозволяє створити гармонійний смаковий баланс.

Кулінари дали рецепт простої і смачної запіканки з кабачками та сосисками
Кулінари дали рецепт простої і смачної запіканки з кабачками та сосисками

Кабачки надають страві ніжності та соковитості, а яблука ж додають приємну солодкість і легкий фруктовий відтінок. Сосиски, у свою чергу, є основним джерелом білка і насиченого смаку.

Після того як інгредієнти розкладені, їх потрібно посипати нарізаною цибулею. Потім всю суміш слід збризнути столовою ложкою олії. Це допоможе всім компонентам краще просочитися і ви отримаєте золотисту хрустку скоринку. Далі страву слід посолити та поперчити за смаком.

Кулінари дали рецепт простої і смачної запіканки з кабачками та сосисками
Кулінари дали рецепт простої і смачної запіканки з кабачками та сосисками

Сформовану страву потрібно відправити в розігріту духовку на 20 хвилин. За цей час овочі та сосиски підсмажаться. Після цього варто приготувати спеціальний соус. Для цього в окремій мисочці слід змішати мед, гірчицю і залишок олії.

Після 20 хвилин випікання страву слід вийняти з духовки і полити приготованим соусом з усіх боків. Потім страву слід повернути в духовку ще на кілька хвилин, щоб соус трохи карамелізувався і покрив сосиски апетитною скоринкою.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?