Часникова намазка до свіжого хліба зі скоринкою: найсмачніше доповнення до ранкових бутербродів (Рецепт)

Спробуйте приготувати вдома смачне часниково-вершкове намащення на домашні бутерброди. Поєднання свіжого хлібця зі скоринкою та намазки з пікантним смаком часнику зробить ваш сніданок незабутнім.

Приготування часниково-вершкової намазки на хліб із хрусткою та свіженькою скоринкою — процедура зовсім не складна. Для цієї страви знадобляться ось такі інгредієнти:

  • оливкова олія;
  • часник;
  • сіль;
  • вершкове масло;
  • петрушка

Перед створенням намащування на хліб вершкове масло слід ретельно розімʼяти виделкою або ж ложкою. Зелень та спеції слід додавати за своїм смаком. До речі, за бажанням до вершкового масла також можна додати трохи плавленого сиру. Смак вийде більш насиченим и просто неперевершеним.

Рецепт смачного часникового намащування на хліб зі скоринкою: перелік складових
Рецепт смачного часникового намащування на хліб зі скоринкою: перелік складових

Як приготувати часниково-вершкове намащування? Покрокова інструкція з приготування

Крок № 1. Часник почистити від лушпиння, помити та покласти його у форму для запікання. Зверху обовʼязково полити оливковою олією.

Крок № 2. Розігріти електричну духовку до температури + 200°С. Випікати часник до золотистого кольору – протягом 40-50 хвилин.

Крок № 3. Додати у блендер розімʼяте вершкове масло, сіль та петрушку. Всипати туди ж запечений часник.

Крок № 4. Перемішати усі складові у блендері до однорідності.

Коли часниково-вершкова маса буде повністю готовою – її можна намащувати на хліб та куштувати разом із чаєм чи кавою. Смачного!

До речі, вершкове масло є джерелом корисних речовин. Із нього можна приготувати чимало корисних страв, якщо обрати в магазині дійсно якісний продукт.

В першу чергу при покупці вершкового масла слід звертати увагу на його склад. Подивіться на упаковку. Виробник на ній зазначає усі інгредієнти, які містяться у продукті.

Ідеальне вершкове масло містить в собі лише одну складову – вершки. А ось продукту із консервантами та штучними добавками слід взагалі уникати.

Намащування на хліб із вершкового масла, зелені та часнику
Намащування на хліб із вершкового масла, зелені та часнику

Краще за все обирати вершкове масло у герметичному пакуванні. Воно надійно захистить продукт від впливу світла і теплого повітря. Завдяки герметичній упаковці вдасться зберегти якість продукту протягом тривалого проміжку часу.

Має значення також колір та аромат вершкового масла. Про якість свідчить насичений жовтий колір продукту та приємний молочний аромат. В ньому не повинно бути сторонніх запахів чи присмаків.

Обирайте якісне вершкове масло і тоді ваше часникове намащення на хліб набуде ідеального смаку.

Нові статті

Схожі статті

Супермісяць Мисливця засяяв над планетою в ніч на 18 жовтня: українці діляться кадрами Повні (Фото)

В ніч на 18 жовтня 2024 року земляни побачили надзвичайне космічне явище. На небі зійшов найбільший в 2024 році Супермісяць Мисливця. Пропонуємо читачам "Одного Факту" подивитись його фото.

Не холостяк, як думають всі: Узелков не став приховувати свою наречену – ось на кого проміняв Боржемську

Минулого року В'ячеслав Узелков заручився, а про свою обраницю досі нічого не розповідає - екс-боксер вперше показався разом зі своєю нареченою.

Після заморозків до України мчить потепління: українська синоптикиня склала прогноз на кінець жовтня 2024

В середині жовтня українці відчули на собі суттєве похолодання температури повітря. Період дощів та нічних заморозків завітав до країни ненадовго. Синоптики обіцяють - "бабине літо" буде.

Як не одне, то друге: 34-річна Дорофєєва розповіла про різке погіршення свого стану – “Ще те задоволення”

Надя Дорофєєва наразі перебуває на гастролях, але не все складається так, якби вона цього хотіла - артистка розповіла про стан свого здоров'я. Що сталося?