Прямо як у Макдональдсі: простий рецепт хрустких курячих нагетсів – готуйте прямо зараз і насолоджуйтесь

Тепер це буде ваша найулюбленіша страва - покроковий рецепт курячих нагетсів, які вийдуть в 100 разів смачніші, ніж у магазині. Швидко й просто.

Приготування нагетсів, подібних до тих, що пропонують в популярній мережі ресторанів “Макдональдс”, є досить простим процесом, який дозволяє насолодитися смачними курячими шматочками у домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • філе куряче – 600 г
  • борошно пшеничне – 200 г
  • яйця – 5 шт.
  • сухарі панірувальні – 200 г
  • олія рослинна – 0,5 л
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком

Для приготування страви на чотири порції знадобиться два середніх курячих філе, які слід ретельно промити в холодній воді та очистити від можливих залишків кісточок, плівок і жиру. Потім м’ясо нарізаємо на слайси завтовшки до одного сантиметра, причому рекомендується різати його поперек волокон, при бажанні злегка навскоси, щоб шматочки були рівномірними.

Кулінари поділились рецептом дуже хрустких курячих нагетсів. Фото з YouTube-каналу @klopotenko
Кулінари поділились рецептом дуже хрустких курячих нагетсів. Фото з YouTube-каналу @klopotenko

Яйця збиваємо з сіллю та перцем, після чого нарізані слайси обвалюємо спочатку в борошні, потім в яйцях і в панірувальних сухарях середнього помелу. Підготовлені нагетси викладаємо на дошку і відправляємо у морозильну камеру на 30-40 хвилин, щоб панірування краще трималося під час приготування.

Кулінари поділились рецептом дуже хрустких курячих нагетсів. Фото з YouTube-каналу @klopotenko
Кулінари поділились рецептом дуже хрустких курячих нагетсів. Фото з YouTube-каналу @klopotenko

У глибокій сковороді або сотейнику розігріваємо рослинну рафіновану олію, оскільки нерафінована олія під час смаження може утворювати зайву піну. Коли олія досягає кипіння, за допомогою шумівки обережно опускаємо нагетси, переконуючись, що вони повністю покриті олією. Рекомендується опускати їх поступово, щоб уникнути опіків гарячими бризками. Смажать нагетси приблизно 5 хвилин до золотистої скоринки, а потім виймають їх, щоб не пересушити.

Готові нагетси варто викласти на паперові кухонні рушники, щоб прибрати зайву олію, тримаючи їх там лише кілька хвилин, аби папір не прилип до страви.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.