Це в 100 разів смачніше оладок та сирників: готуємо за простим рецептом дуже смачний сніданок за 10 хвилин

Цей рецепт може стати вашим рятівником у ті дні, коли немає часу на довге приготування сніданку, але хочеться з'їсти щось смачне, поживне та корисне.

Сніданок – це важливий прийом їжі, що заряджає енергією на весь день. Багато хто обирає традиційні страви, такі як оладки чи сирники, які вже стали класикою для багатьох родин. Найпопулярнішою стравою наших бабусь на сніданок були саме сирники. Зараз є неймовірна кількість варіацій і цікавих способів приготування цієї страви: солодкі, солені, з начинкою ітд., та ми пропонуємо вам спробувати той самий традиційний рецепт, що є для багатьох з нас смаком дитинства. Звичайно, було б гріх не внести декілька смакових правок. Давайте пробуємо!

Швидкі сирники за 10 хвилин

Інгредієнти:

  • Сир (творог) – 300 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л. (за бажанням)
  • Борошно – 3-4 ст. л. + трохи для обкачування
  • Сіль – дрібка
  • Олія для смаження

Покроковий процес приготування:

Пухкі сирники як в дитинстві, всього за 10 хвилин
Пухкі сирники як в дитинстві, всього за 10 хвилин
  • Змішуємо інгредієнти.

У глибоку миску викладаємо сир. Додаємо яйце, цукор, ванільний цукор (за бажанням) і дрібку солі. Добре перемішуємо виделкою або міксером до однорідної маси.

  • Додаємо борошно.

Поступово всипаємо борошно і перемішуємо. Тісто має бути м’яким, але таким, щоб з нього можна було формувати кульки.

  • Формуємо сирники.

Змочуємо руки водою, беремо трохи тіста, скатуємо кульку і обкачуємо її в борошні. Потім приплющуємо, формуючи плоский сирник.

  • Смажимо.

Розігріваємо сковороду з олією на середньому вогні. Викладаємо сирники і смажимо по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.

  • Готово! Подавайте сирники зі сметаною, варенням або медом.

Ці сирники можна приготувати всього за 10 хвилин і насолодитися ніжним смаком на сніданок або перекус! Вони не лише потішать ваші смакові рецептори, але й будуть корисним доповненням до вашого раціону.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.